Sma Comfort Mama

187 görüntüleme
İ

İkoodd

25 Şubat 2026 19:36
Sma comfort kullanıyordum memnundum ama toplatıldıktan sonra güvenim kalmadı. Bu süreçte bebelac gold kullandım kabızlık yaptı, hipp kullandım o daha iyi gibi ama hem çok çabuk acıkıyor hem de kaka süresi hala çok uzun 7-10 günde ancak yapabiliyor. Probiyotik de kullanıyorum ama pek fayda etmedi. Sma comforta geçmeyi düşünüyorum çok kararsızım var mı fikri olan
E

Elif

26 Şubat 2026 03:14

İkoodd

Yazmışsınız zaten görmedim şimdi fark ettim, elimde hipp var bitince tekrar geçicem bakalım yine öyle mi olacak sma yı bırakana kadar 1 kere bile sadece çişli bez açtığımı hatırlamıyorum hep kaka vardı

Bende doktora gittiğimde tekrar soracağım şimdi aklıma takıldı mama dansa bende değiştireyim:)
İ

İkoodd

26 Şubat 2026 07:44

Elif

Bende doktora gittiğimde tekrar soracağım şimdi aklıma takıldı mama dansa bende değiştireyim:)

Buraya da yazın size zahmet ne diyecek merak ettim
S

Sema B.

26 Şubat 2026 22:25

Elif

Ben de sma optipro kullanıyorum diğer mamalar iyi gelmedi parti numarasına bakarak alıyorum

Parti numarasını nereden nasıl kontrol ediyorsunuz?
E

Elif

26 Şubat 2026 23:26

Sema B

Parti numarasını nereden nasıl kontrol ediyorsunuz?

Familynes te ve e bebekte toplatılan parti numaraları var kutunun altından kontrol ediyorum onlara bakarak

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir