Sma Comfort Mama
186 görüntüleme
İ
İkoodd
25 Şubat 2026 19:36
Sma comfort kullanıyordum memnundum ama toplatıldıktan sonra güvenim kalmadı. Bu süreçte bebelac gold kullandım kabızlık yaptı, hipp kullandım o daha iyi gibi ama hem çok çabuk acıkıyor hem de kaka süresi hala çok uzun 7-10 günde ancak yapabiliyor. Probiyotik de kullanıyorum ama pek fayda etmedi. Sma comforta geçmeyi düşünüyorum çok kararsızım var mı fikri olan

Merve
25 Şubat 2026 20:00
Biraz önce Osman hoca paylaştı hikayesinde tedbir amaçlı toplandı diye bir bak istersen eğer tekrar piyasa fa varsa şuan bir risk yok dlye düşünüyorum ama sen bilirsin böyle bir şeyde karışmaya da gelmez bilemedim kuşum 🥰
R
Rabia Ş. ..
25 Şubat 2026 20:01
rahat ettiğiniz mamaya devam edin. Bir ürün üretilirken çok fazla kontrol mekanizması vardır ve bu kontrol mekanizmalarının sağlıklı çalışıp çalışmadığı da kontrol edilir. Eğer her ürünlerinde sıkıntı olsaydı tüm ürünleri geri çağırırlardı. Ürünlerin parti parti üretilip numaralandırılmasının sebebi de bu zaten. Çocuğunuzun dengesiyle oynamayın. siz kullanmasanızda bu mamaları kullanan hala milyonlar var ve hepsi de bebek.
G
Gülcan Ş.
25 Şubat 2026 20:04
Mama olayı çok sıkıntı gerçekten ben de aptamil pronutra kullanıyordum kokuyordu diye bıraktım prosyneo kullanıyorum tadı acımsı küçük bir kutu pronutra alıp tekrar deneyeceğim kullanırsa bebegım devam edeceğim
E
Elif
25 Şubat 2026 20:13
Ben de sma optipro kullanıyorum diğer mamalar iyi gelmedi parti numarasına bakarak alıyorum
İ
İkoodd
25 Şubat 2026 20:21
Biraz önce Osman hoca paylaştı hikayesinde tedbir amaçlı toplandı diye bir bak istersen eğer tekrar piyasa fa varsa şuan bir risk yok dlye düşünüyorum ama sen bilirsin böyle bir şeyde karışmaya da gelmez bilemedim kuşum 🥰
İ
İkoodd
25 Şubat 2026 20:22
Mama olayı çok sıkıntı gerçekten ben de aptamil pronutra kullanıyordum kokuyordu diye bıraktım prosyneo kullanıyorum tadı acımsı küçük bir kutu pronutra alıp tekrar deneyeceğim kullanırsa bebegım devam edeceğim
İ
İkoodd
25 Şubat 2026 20:23
Ben de sma optipro kullanıyorum diğer mamalar iyi gelmedi parti numarasına bakarak alıyorum
İ
İkoodd
25 Şubat 2026 20:24
rahat ettiğiniz mamaya devam edin. Bir ürün üretilirken çok fazla kontrol mekanizması vardır ve bu kontrol mekanizmalarının sağlıklı çalışıp çalışmadığı da kontrol edilir. Eğer her ürünlerinde sıkıntı olsaydı tüm ürünleri geri çağırırlardı. Ürünlerin parti parti üretilip numaralandırılmasının sebebi de bu zaten. Çocuğunuzun dengesiyle oynamayın. siz kullanmasanızda bu mamaları kullanan hala milyonlar var ve hepsi de bebek.

Merve
25 Şubat 2026 20:33
Bakayım mervişim meme reddi hat safhada bıraktı bırakacak nerdeyse mecbur mama veriyorum 🥲
G
Gökçe N. B.
25 Şubat 2026 23:40
Bende comfort kullanıyorum hippe geçtim çok gaz yaptı ve doyurmadı oğlumu geri comforta geçtim şu an bi sorun yaşamıyorum çok şükür
İ
İkoodd
26 Şubat 2026 00:21
Bende comfort kullanıyorum hippe geçtim çok gaz yaptı ve doyurmadı oğlumu geri comforta geçtim şu an bi sorun yaşamıyorum çok şükür
G
Gökçe N. B.
26 Şubat 2026 00:22
Sıkıntılı seriden kullandınız mı o dönemde kakası nasıldı şimdi nasıl
İ
İkoodd
26 Şubat 2026 00:23
Bir kere denk geldi kakamızda bir şey yoktu ama kusma yaptı çok sonrasında geçti
G
Gökçe N. B.
26 Şubat 2026 00:24
Sıkıntılı seriden kullandınız mı o dönemde kakası nasıldı şimdi nasıl
İ
İkoodd
26 Şubat 2026 00:25
Şu an aldığım her mamanın serisini kontrol ediyorum 1 kere denk geldi ondada ne kusma ne de ateş vb bişey olmadı
E
Elif
26 Şubat 2026 00:27
Optipro hiç kullanmadım comfort kullandım sadece onda da sürekli kaka yapıyordu ve cıvıktı ben de normali bu sanıyordum ta ki toplatılana kadar başka mama kullanmamıştım çünkü 🥲
İ
İkoodd
26 Şubat 2026 00:30
Bebeğiniz kaç aylık
E
Elif
26 Şubat 2026 00:33
3.5
İ
İkoodd
26 Şubat 2026 01:15
Benim bebeğim de hergün kaka yapıyor neredeyse o partiden mama da içti fakat doktora sormuştuk çok afedersiniz sarı ve cıvıktı normal demişti hala o şekilde yapiyor
İ
İkoodd
26 Şubat 2026 01:33
Benim bebeğim de hergün kaka yapıyor neredeyse o partiden mama da içti fakat doktora sormuştuk çok afedersiniz sarı ve cıvıktı normal demişti hala o şekilde yapiyor