Sezeryan Sonrası
2403 görüntüleme
R
Rabia K. ..
13 Mart 2026 09:11
Sezeyan olalı 5 ay oluyor bel ağrım geçmedi öyle çok kilolu da değilim sırt üstü bir yere yatınca destek almadan kalkamiyorum başına gelen var mı saha önce hiç olmazdı hiç
D
Dilan Ç.
29 Temmuz 2026 19:15
Canım o bel ağrısı sürekli oluyor ben 9 ay oldu sezeryan olalı hala ağrıyor hatta belden iğne olduğum yer bile dokununca ağrıyor ablam 11 sene önce oldu sezeryan onun bile var ağrısı devam ediyor çevremde herkes böyle malesef ben çok ağrıdığı zamanlarda korse takıyorum iyi geliyor denemeni tavsiye ederim
R
Rabia K. ..
29 Temmuz 2026 19:49
Canım o bel ağrısı sürekli oluyor ben 9 ay oldu sezeryan olalı hala ağrıyor hatta belden iğne olduğum yer bile dokununca ağrıyor ablam 11 sene önce oldu sezeryan onun bile var ağrısı devam ediyor çevremde herkes böyle malesef ben çok ağrıdığı zamanlarda korse takıyorum iyi geliyor denemeni tavsiye ederim
B
Büşra
29 Temmuz 2026 23:16
Ay çok teşekkür ederim bebeğim 10 aylık oldu dediğiniz gibi arada vuruyor korse tek çözüm oldu çok sağolun öneri için
S
Safiye M.
30 Temmuz 2026 02:32
Ben [5.ayda](5.ayda) reformer pilatese başladım yavaş yavaş. Daha önceden de yaptığım için çok zorlanmadım ama aslında [6.aydan](6.aydan) itibaren yapılması daha doğruymuş. Ağrılarımı çok azalttı tavsiye ederim
R
Rabia K. ..
8 Ağustos 2026 19:56
Sezaryen sonrası dikişler ne zaman düşer
Yükleniyor...