Sezeryan Sonrası

398 görüntüleme
R

Rabia K. ..

13 Mart 2026 09:11
Sezeyan olalı 5 ay oluyor bel ağrım geçmedi öyle çok kilolu da değilim sırt üstü bir yere yatınca destek almadan kalkamiyorum başına gelen var mı saha önce hiç olmazdı hiç
G

Gül

13 Mart 2026 09:26
Valla canim benimki 17 aylik oldu egilince duzelemiyorum belim kopuyor resmen hele süpürge makinesini açınca resmen kitleniyorum bi çaresi var mi bilmiyorum
R

Rabia K. ..

13 Mart 2026 09:28

Gül

Valla canim benimki 17 aylik oldu egilince duzelemiyorum belim kopuyor resmen hele süpürge makinesini açınca resmen kitleniyorum bi çaresi var mi bilmiyorum

Çok geçmiş olsun size de yerde çocukla uzanayim dedim eşim evde olmasa nasıl kalkacaktım bilmiyorum ne dönebildim ne doğrulabildim :(
A

Arzu.G

13 Mart 2026 09:53
Sanırım belden uyusturmali olanlarda daha çok oluyormuş benimki de çok uzun sürmüştu sırt üstü yattiysam sabah kalkarken kirilcakmis gibi agrirdi. Esneme hareketleri yapın hafif hafif egzersizler yapın hareketsizlik de çok etkiliyor .zamanla azalacak merak etmeyin bazıları çok daha çabuk geçiyor
R

Rabia K. ..

13 Mart 2026 10:44

Arzu.G

Sanırım belden uyusturmali olanlarda daha çok oluyormuş benimki de çok uzun sürmüştu sırt üstü yattiysam sabah kalkarken kirilcakmis gibi agrirdi. Esneme hareketleri yapın hafif hafif egzersizler yapın hareketsizlik de çok etkiliyor .zamanla azalacak merak etmeyin bazıları çok daha çabuk geçiyor

Bebeğim sürekli kucakta kucağımda sallamadan uyumuyor aslında sayesinde baya hareketliyim teşekkür ederim önerileriniz için bide esneme deneyeyim dediğiniz gibi
Melek M.

Melek M.

13 Mart 2026 11:02
Ben de sezaryen oldum bende de bel ağrısı oldu ama açıkçası ben ameliyattan ziyade bebek bakmaya yoruyorum bu bel ağrısını. Şimdi sekiz ay oldu ve bel ağrılarım büyük oranda azaldı
Ö

Öznur Ç.

13 Mart 2026 11:42
Özellikle yorulunca yada duruş bozukluğundan kaynaklanıyor bence ben emzirip uyuturken ilk zamanlar çok kamburumsu duruyordum yorulunca da çok ağrı oluyordu bi süre herkeste farklı şekilde sürüyor o ağrı ama geçiyor zamanla
R

Rabia K. ..

13 Mart 2026 11:48

Öznur Ç

Özellikle yorulunca yada duruş bozukluğundan kaynaklanıyor bence ben emzirip uyuturken ilk zamanlar çok kamburumsu duruyordum yorulunca da çok ağrı oluyordu bi süre herkeste farklı şekilde sürüyor o ağrı ama geçiyor zamanla

İnşallah geçer duruş bozukluğu daha da kötü hale getiriyor doğru
H

Hatice B.

30 Mart 2026 01:44
Ben eğer kalkamazsam bi bacağımı havaya kaldırıyorum ellerimle tutup kalkıyorum. Altkarın bölgesinde çok kalın bir kas var o kesildiği için kalkmak zor oluyor şınav mekik de bu yüzden yasak oluyor
R

Rabia K. ..

30 Mart 2026 06:24

Hatice Bitim

Ben eğer kalkamazsam bi bacağımı havaya kaldırıyorum ellerimle tutup kalkıyorum. Altkarın bölgesinde çok kalın bir kas var o kesildiği için kalkmak zor oluyor şınav mekik de bu yüzden yasak oluyor

Umarım çabucak o kasa dokusu kendini yeniler bende deneyeyim dediğinizi
E

Esra K.

2 Nisan 2026 16:49
Benim de aynıydı. Doktora gittim. Bel fıtığı çıktı. Gece sık sık beşiğe eğilemiyorum artık yanıma aldım bebeğimi. Taşıdıkça da ağrıyor.
R

Rabia K. ..

2 Nisan 2026 17:18

Esra Kıran

Benim de aynıydı. Doktora gittim. Bel fıtığı çıktı. Gece sık sık beşiğe eğilemiyorum artık yanıma aldım bebeğimi. Taşıdıkça da ağrıyor.

Cesaret edemiyorum bacağıma vurmaya başladı benimde sezeyana bağlı fıtık mi acaba
E

Esra K.

2 Nisan 2026 17:23
Bacağa vurması fıtık diyorlar ama belki diğer yorumlardaki gibidir. Yani fizik tedavi verebilirler ama çocukla pna vakit olmaz krem ve hap verdi kullanmadım, egzersiz verdi yapamıyorum. Öyle böyle idare ediyorum. Azalıyor diyorlar inşallah azalır biter bizim de.
R

Rabia K. ..

2 Nisan 2026 17:37

Esra Kıran

Bacağa vurması fıtık diyorlar ama belki diğer yorumlardaki gibidir. Yani fizik tedavi verebilirler ama çocukla pna vakit olmaz krem ve hap verdi kullanmadım, egzersiz verdi yapamıyorum. Öyle böyle idare ediyorum. Azalıyor diyorlar inşallah azalır biter bizim de.

İnşallah çok geçmiş olsun şifa diliyorum bebeklerimizi sağlıkla büyütelim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir