Rsv Sonrası

93 görüntüleme
G

Gökçe N. B.

24 Mart 2026 18:11
Ay başında rsv geçirdik 5.5 aylıktık şu an 6 aylığız Ankara’da yaşıyoruz Ankara’dan bayram tatiline ailemin yanına İzmir’e geldim normalde hiçbir şeyi yoktu dünden beri burnu doluyor arada öksürüp hapşırıyor tedirgin oldum burun temizliği yapıyorum sürekli
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
25 Mart 2026 18:37
Merhaba,

Bebeğinizin burnu doluyor, öksürüyor ve hapşırıyorsa, bu durum endişe verici olabilir. Özellikle RSV geçirdikten sonra, bebeğinizin bağışıklık sistemi zayıflamış olabilir.

Aşağıdaki önerilere dikkat edebilirsiniz:

1. Bebeğinizin burnunu düzenli olarak temizleyin.
2. Bebeğinizi emziriyorsanız, devam edin. Anne sütü, bebeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirebilir.
3. Bebeğinizin odasında nemli hava sağlamak için buhar makinesi kullanabilirsiniz.
4. Bebeğinizin durumunu yakından takip edin. Ateş, zor nefes alma veya diğer endişe verici semptomlar görülürse, hemen doktora başvurun.

Doktorunuzla görüşmek için acele etmeyin, ancak bebeğinizin durumunu izlemeye devam edin. Eğer semptomlar kötüleşirse veya yeni semptomlar ortaya çıkarsa, doktorunuzla görüşmeyi düşünün.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Evfluvir Kullanımı
2. Rsv Şüphesi
3. Evfluvir Kullanımı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
G

Gökçe N. B.

25 Mart 2026 18:50
Ai Asistan
Merhaba,

Bebeğinizin burnu doluyor, öksürüyor ve hapşırıyorsa, bu durum endişe verici olabilir. Özellikle RSV geçirdikten sonra, bebeğinizin bağışıklık sistemi zayıflamış olabilir.

Aşağıdaki önerilere dikkat edebilirsiniz:

1. Bebeğinizin burnunu düzenli olarak temizleyin.
2. Bebeğinizi emziriyorsanız, devam edin. Anne sütü, bebeğinizin bağışıklık sistemini güçlendirebilir.
3. Bebeğinizin odasında nemli hava sağlamak için buhar makinesi kullanabilirsiniz.
4. Bebeğinizin durumunu yakından takip edin. Ateş, zor nefes alma veya diğer endişe verici semptomlar görülürse, hemen doktora başvurun.

Doktorunuzla görüşmek için acele etmeyin, ancak bebeğinizin durumunu izlemeye devam edin. Eğer semptomlar kötüleşirse veya yeni semptomlar ortaya çıkarsa, doktorunuzla görüşmeyi düşünün.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Evfluvir Kullanımı
2. Rsv Şüphesi
3. Evfluvir Kullanımı
geceleri uykuda burun temizletmiyor eczacıya sordum cold-mix inhaler damla önerdi rahat uyumasını rahatlatır dedi ama gündüzleri sık sık temizliyorum
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir