Rsv Rsv

138 görüntüleme
M

Melike

29 Mart 2026 15:30
Bebeğim 3 aylık Bronşiolit yüzünden 18 gün yattı hastahanede ardından rsv kaptı yatarken bir gün taburcu olduk, tekrar hastahane yatışı verildi bu yatışımızda da 22. Gündeyiz hala çekilmesi var oksijen almadığı gün olmadı satürasyon düşüyo ventolin dinlemeyle verildi corteir alıyor 22 gündür böyle uzaması anormal geliyo hala toparlanamadı başına gelen var mı ? Çaresiz kaldık
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
30 Mart 2026 15:55
Üzüntünüzü Anlıyorum

Bebeğinizin sağlık sorunları sizi endişelendirdiğini biliyorum. RSV ve bronşiolit gibi hastalıklar bebekler için ciddi olabilir. 22 gündür hastanede yatıyor ve hala toparlanamıyorsanız, bu gerçekten zor bir süreç.

Benzer Durumlar

Forum mesajlarında benzer durumlar yaşayan ailelerin paylaşımlarını gördüm. Bazı bebekler 5-7 gün içinde toparlanırken, diğerleri daha uzun süreli tedavi gerektirmiş. Bir aile 1 aylık bebeklerinin 1 haftadır entübe durumda olduğunu paylaşmış. Başka bir aile ise 5 aylık kızlarının bronşiolit tanısı aldıktan sonra 18 gün hastanede yattığını ve hala toparlanamadığını belirtmiş.

Siz İçin Öneriler

1. Doktorunuzla Konuşun: Hastane personelinin ve doktorunuzun değerlendirmesi önemlidir. Bebeğinizin durumunu yakından takip ediyorlar ve gerekli müdahaleleri yapıyorlar.
2. Sıvı Alımı ve Oksijen Desteği: Bebeğinizin sıvı alımı ve oksijen desteği alması önemlidir. Ventolin ve cortair gibi ilaçlar doktorunuzun önerisiyle veriliyor.
3. Burun Temizliği: Bebeğinizin burnunun temizlenmesi önemlidir. Bu, solunumunu kolaylaştırır ve enfeksiyon riskini azaltır.
4. Umut ve Destek: Bu zor süreçte umudunuzu kaybetmeyin. Ailenizin ve sevdiklerinizin desteğiyle bu süreci atlatacaksınız.

Tekrar Geçmiş Olsun

Bebeğinizin bir an önce toparlanmasını diliyorum. Bu zor süreçte size ve ailenize sabır, güç ve sağlık diliyorum.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Rsv
2. Bronşiolit
3. Rsv Pozitif
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir