Rsv

153 görüntüleme
K

Kübra A.

23 Şubat 2026 00:23
Rsv testimiz pozitif çıktı ateş calpol kullanınca iniyor sonra etkisi geçince yükseliyor , öksürükte var hırıltılı şekilde, burun akıntısı mevcut. Burun yıkaması yapıyorum bol bol , başka ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
F

Fatma N. E. A.

23 Şubat 2026 00:56
Merhaba ben de aynı durumdayım bugün 4. Günümüz ek olarak emiyorsa sık sık emzirin yoksa mamasını verin sıvı alımı önemli bu süreçte zaten gerekli olan her şeyi yapıyormuşsunuz, bir de eğer ki solunumunda bi farklılık zorlanma kaburgalarında içe çekilme farkederseniz ya da genel durumunda değişiklik fazla halsizlik görürseniz hiç beklemeden acile gidin çok geçmiş olsun bebişlerimize
E

Elif A.

23 Şubat 2026 15:40
Havada baya işe yarıyor ek olarak bizde aynı durumdayız 4. Günümüz ilk defa hasta oluyoruz zor geçti 21 aylık birde doktor antibiyotik verdi hiç istemiyorum kullanmak karşıyım genel olarak bronşit yada zatüreye çevirmesin diyeymiş ama bikere başladım içmiyo zaten bebeğim boşa vermiş bulundum 😢
Çilem K.

Çilem K.

23 Şubat 2026 15:53
Geçmiş olsun biz ilaçlı hava kullanmıstık ayrıca Dr serum suyu ile de hava verebilirsin 4 5 kez demişti
K

Kübra A.

23 Şubat 2026 17:00
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için hemde çok geçmiş olsun bebişlerimize. Bugün tekrardan acile gittik oradaki doktor anne ve babanın maske takması gerektiğini (gece uyurken bile) evi bol bol havalandırmak gerektiğini, eğer takmazsak bebekten bize bizden bebeğe tekrar tekrar bulaşacağını söyledi . Hatta bir hastasının bir aydır geçmiyor bu grip diye geldiğini söyledi ..
A

Ayşe B.

23 Şubat 2026 23:53
1 aylık bebeğim rsv’den dolayı 1 haftadır entübe durumda. Çok dikkat edin. İlerlemeden kontrol altına alınsın.
K

Kübra A.

23 Şubat 2026 23:55
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ☘️
S

Sena E.

28 Şubat 2026 16:05
Bizimde Rsv 5 gündür mücadele ediyoruz asla ağzına bir şey almıyor kilo verdi bizde grip olduk çok illet bir virüsmüş gerçekten özellikle iştahı tamamen kapandı diyebilirim iştahını nasıl açabilirim? Daha önce deneyimleyen var mı?
K

Kübra A.

28 Şubat 2026 22:46
Bizimde 7 gün oldu asla iştahla bir şey yemedi ısırıp kenara attı her verdiğim besini , su bile içmiyordu doğru düzgün zorlamadım hiç yemesi içmesi için beni emiyor sadece yeterli mi bilmiyorum ama 11 aylık şu an

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir