Rsv

529 görüntüleme
K

Kübra A.

23 Şubat 2026 00:23
Rsv testimiz pozitif çıktı ateş calpol kullanınca iniyor sonra etkisi geçince yükseliyor , öksürükte var hırıltılı şekilde, burun akıntısı mevcut. Burun yıkaması yapıyorum bol bol , başka ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
T

Tuğçe T. ..

10 Mart 2026 00:00
Kübra Arıcan
Tuğçe hanım tekrar bulaşabilir dikkat edin, evi bol bol havalandırın
Yapıyorum ama maalesef kardeşinden yeterince uzak tutamıyorum yüzüne hapşırdı ve öksürdü bugün açıkçası ben bu kadar bulaşıcı olduğunu hiç düşünmemiştim gerçekten çok zor bir virüsmüş perişan etti hepimizi, bu bulaşıcılık nereye kadar devam edecek inşallah yinelemez, cevabınız için çok teşekkür ederim
G

Göknur Ş.

10 Mart 2026 00:32
14 aylık bebeğime RSV tanısı koyuldu. Geçen hafta Türkiye’ye gelmiştik, orada bulaştı sanırım. Çarşambadan beri de katı gıda yemiyor sadece azar azar mama içiyor. Pazar gecesi Hollanda’ya döndük. Pazartesi akşamı hastaneye yatışı yapıldı. Oksijen desteği veriliyor ve paracetamol fitil veriyorlar. Bugün öksürüğü çok arttı ve karından nefes alıyor. Hırıltısı da fazlalaştı. Babasının ve benim de boğazlarımız ağrıyor. Sanırım maske taksak iyi olacak
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir