Rsv

528 görüntüleme
K

Kübra A.

23 Şubat 2026 00:23
Rsv testimiz pozitif çıktı ateş calpol kullanınca iniyor sonra etkisi geçince yükseliyor , öksürükte var hırıltılı şekilde, burun akıntısı mevcut. Burun yıkaması yapıyorum bol bol , başka ne yapabilirim yardımcı olur musunuz
F

Fatma N. E. A.

23 Şubat 2026 00:56
Merhaba ben de aynı durumdayım bugün 4. Günümüz ek olarak emiyorsa sık sık emzirin yoksa mamasını verin sıvı alımı önemli bu süreçte zaten gerekli olan her şeyi yapıyormuşsunuz, bir de eğer ki solunumunda bi farklılık zorlanma kaburgalarında içe çekilme farkederseniz ya da genel durumunda değişiklik fazla halsizlik görürseniz hiç beklemeden acile gidin çok geçmiş olsun bebişlerimize
E

Elif A.

23 Şubat 2026 15:40
Havada baya işe yarıyor ek olarak bizde aynı durumdayız 4. Günümüz ilk defa hasta oluyoruz zor geçti 21 aylık birde doktor antibiyotik verdi hiç istemiyorum kullanmak karşıyım genel olarak bronşit yada zatüreye çevirmesin diyeymiş ama bikere başladım içmiyo zaten bebeğim boşa vermiş bulundum 😢
Çilem K.

Çilem K.

23 Şubat 2026 15:53
Geçmiş olsun biz ilaçlı hava kullanmıstık ayrıca Dr serum suyu ile de hava verebilirsin 4 5 kez demişti
K

Kübra A.

23 Şubat 2026 17:00
Çok teşekkür ederim arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için hemde çok geçmiş olsun bebişlerimize. Bugün tekrardan acile gittik oradaki doktor anne ve babanın maske takması gerektiğini (gece uyurken bile) evi bol bol havalandırmak gerektiğini, eğer takmazsak bebekten bize bizden bebeğe tekrar tekrar bulaşacağını söyledi . Hatta bir hastasının bir aydır geçmiyor bu grip diye geldiğini söyledi ..
A

Ayşe B.

23 Şubat 2026 23:53
1 aylık bebeğim rsv’den dolayı 1 haftadır entübe durumda. Çok dikkat edin. İlerlemeden kontrol altına alınsın.
K

Kübra A.

23 Şubat 2026 23:55
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum ☘️
S

Sena E.

28 Şubat 2026 16:05
Bizimde Rsv 5 gündür mücadele ediyoruz asla ağzına bir şey almıyor kilo verdi bizde grip olduk çok illet bir virüsmüş gerçekten özellikle iştahı tamamen kapandı diyebilirim iştahını nasıl açabilirim? Daha önce deneyimleyen var mı?
K

Kübra A.

28 Şubat 2026 22:46
Bizimde 7 gün oldu asla iştahla bir şey yemedi ısırıp kenara attı her verdiğim besini , su bile içmiyordu doğru düzgün zorlamadım hiç yemesi içmesi için beni emiyor sadece yeterli mi bilmiyorum ama 11 aylık şu an
C

Cennet A. T.

7 Mart 2026 20:22
Benimki de bugün öyle öksürük başladı yemek pek istemiyor
K

Kübra A.

8 Mart 2026 11:26
Cennet Azize Turan
Benimki de bugün öyle öksürük başladı yemek pek istemiyor
Bol bol sıvı vermeye çalışın emiyorsa emsin ya da mamasını verin , zorlamayın iştahı baya bir zaman yerine gelmiyor bizim tam 15 gün daha yeni yeni kendine geliyor
C

Cennet A. T.

8 Mart 2026 11:47
Kübra Arıcan
Bol bol sıvı vermeye çalışın emiyorsa emsin ya da mamasını verin , zorlamayın iştahı baya bir zaman yerine gelmiyor bizim tam 15 gün daha yeni yeni kendine geliyor
Tamam teşekkür ederim gece öksürdü bir de yemekte biraz iştahsız hem azı dişleri de çıkma zamanı ikisi beraberinde geldi
G

Gökçe N. B.

8 Mart 2026 13:43
Eğer çok hızlı ve hırıltılı nefes alıp verme başlarsa hiç beklemeden doktora gidin ciğerlere iniyor çok ani bi şekilde nasıl olduğunu anlamıyorsun bile 1 haftadır hastaneden çıkamaz olduk oksijeni düştüğü için hastanede oksijen ve ventolin verdiler sürekli eve de doktorumuz ventolin yazdı 4 saatte bir veriyorum sürekli burun temizliği yapıyorum burun temizliği ve sıvı alması önemli
K

Kübra A.

8 Mart 2026 13:48
Gökçe Nur Bozkurt
Eğer çok hızlı ve hırıltılı nefes alıp verme başlarsa hiç beklemeden doktora gidin ciğerlere iniyor çok ani bi şekilde nasıl olduğunu anlamıyorsun bile 1 haftadır hastaneden çıkamaz olduk oksijeni düştüğü için hastanede oksijen ve ventolin verdiler sürekli eve de doktorumuz ventolin yazdı 4 saatte bir veriyorum sürekli burun temizliği yapıyorum burun temizliği ve sıvı alması önemli
Gökçe hanım ventoline de dikkat edin benim bebeğimin kalp ritmini hızlandırdığı için doktor vermeyi kesin dedi
K

Kübra A.

8 Mart 2026 13:50
Cennet Azize Turan
Tamam teşekkür ederim gece öksürdü bir de yemekte biraz iştahsız hem azı dişleri de çıkma zamanı ikisi beraberinde geldi
Odayı nemli tutun ,burnunda tıkanıklık hissederseniz burun yıkama da yapabilirsiniz biz öyle yaptık
G

Gökçe N. B.

8 Mart 2026 13:50
Kübra Arıcan
Gökçe hanım ventoline de dikkat edin benim bebeğimin kalp ritmini hızlandırdığı için doktor vermeyi kesin dedi
Bunu bilmiyordum doktoruyla görüşeceğim ama oğlum çok kötü bir durumdaydı hiç nefes alamıyordu biraz daha öyle devam etseydi yatış yapıp antibiyotik tedavisi görecekti hava ve ventolin kendine getirdi
B

Banu K.

9 Mart 2026 13:24
Bizim testimiz de pozitif 12 ay 18 günlük çıktı ama hastalık çarşambadan beri devam ediyor kaçıncı gün bilmiyorum iştah yok sıfır ablası da aynı süre içerisinde hastalandı 5 yaşında bende bugün aynı şekilde kötüyüm nerde geldi bu hastalık gerçekten yorulduk
K

Kübra A.

9 Mart 2026 13:28
Banu Keskin
Bizim testimiz de pozitif 12 ay 18 günlük çıktı ama hastalık çarşambadan beri devam ediyor kaçıncı gün bilmiyorum iştah yok sıfır ablası da aynı süre içerisinde hastalandı 5 yaşında bende bugün aynı şekilde kötüyüm nerde geldi bu hastalık gerçekten yorulduk
Çok geçmiş olsun Banu hanım , bu hastalık sürekli bulaş halinde birbirinize sürekli bulaştırıp duracak dedi doktor maske kullanmakta fayda var , biz gece gündüz taktık maskeyi maalesef
E

Elmas A.

9 Mart 2026 21:52
Bizim rsv testimiz negatif çıktı ama doktor bütün belirtiler onu gösteriyor dedi on taniya bronkopnomi yazmış

bir anda kötüleşti nefes alışverişi hızlandi karından nefes almaya başladı kalp ritmi arttı hemen yatış dediler

Buhar tedavisi başlandı oksijen aldı sürekli oksijeni düşüktü

Hocam sizin videonuzu gördüm rsv alakalı antibiyotik nebul tedavisi gördük yanlış mi uygulandı acaba diye kafamda soru işareti oldu

Cuma yattık hastaneye yarın cikiyoruz

@Osman Gönülal
T

Tuğçe T. ..

9 Mart 2026 23:47
6 aylık bebeğim Rsv hava tedavisi verildi biraz daha iyi ama 10 gün daha inflacort verilecek fakat kızım 3 yaşında o da yeni hasta oldu öksürük hapşırma var ve iyileşmekte olan kardeşine doğru hapşırma ve öksürük var,6 aylık bebeğim tekrar hastalanır mı
K

Kübra A.

9 Mart 2026 23:54
Tuğçe Tokgöz
6 aylık bebeğim Rsv hava tedavisi verildi biraz daha iyi ama 10 gün daha inflacort verilecek fakat kızım 3 yaşında o da yeni hasta oldu öksürük hapşırma var ve iyileşmekte olan kardeşine doğru hapşırma ve öksürük var,6 aylık bebeğim tekrar hastalanır mı
Tuğçe hanım tekrar bulaşabilir dikkat edin, evi bol bol havalandırın
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir