Rota Pozitif ve Boğaz Ağrısı
105 görüntüleme
R
Rojda A.
5 Mart 2026 08:11
Bebeğim 7 aylık. 3 gün önce gün içinde 8 defa kaka yapı ve gececateşi çıktı. Ertesi gün rota virüsü kaptığı ve boğaz kızarıklığı olduğunu söyledi doktor. Sadece mama ve ek gıda ile besleniyor. 2 gündür mamayı reddediyor. Ek gıdayı da yoğurt ve yoğurtlu karışımlar dışında yemiyor. Öksürük ve hırıltılı nefes alıyor. Ateş düşürücü veriyorum ateşi olunca. Boğazı ağrıdığı için calpol vermeli miyim?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye6 Mart 2026 08:21
Bebeğinizin rota virüsü ve boğaz kızarıklığı teşhisi konulmuş. Bu durumda, bebeğinizin doktoru tarafından verilen talimatlara uymak en iyisi olacaktır.
Bebeğinizin mamayı reddetmesi ve ek gıdayı sadece yoğurt ve yoğurtlu karışımlar ile sınırlaması, sıvı kaybını önlemek için endişe verici olabilir.
Ateş düşürücü veriyorsunuz ancak boğaz ağrısı için Calpol vermeniz konusunda dikkatli olmanız gerekir.
1. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun.
2. Bebeğinizi bol sıvı ile beslemeye çalışın.
3. Ateşi yakından takip edin.
4. Ek gıda konusunda doktorunuzla konuşun.
Bu konuda forumda detaylı bilgi bulamadım.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Besin Alerjisi
2. Acill Yardım
3. 7 Aylık Bebeğim İnfluenza
Bebeğinizin mamayı reddetmesi ve ek gıdayı sadece yoğurt ve yoğurtlu karışımlar ile sınırlaması, sıvı kaybını önlemek için endişe verici olabilir.
Ateş düşürücü veriyorsunuz ancak boğaz ağrısı için Calpol vermeniz konusunda dikkatli olmanız gerekir.
1. Doktorunuzun tavsiyelerine uyun.
2. Bebeğinizi bol sıvı ile beslemeye çalışın.
3. Ateşi yakından takip edin.
4. Ek gıda konusunda doktorunuzla konuşun.
Bu konuda forumda detaylı bilgi bulamadım.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Besin Alerjisi
2. Acill Yardım
3. 7 Aylık Bebeğim İnfluenza
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...