Acill Yardım

122 görüntüleme
G

Gül K. ..

9 Şubat 2026 17:39
Bebeğim 3 ay 20 günlük ben 1 haftadır öksürük boğaz ağrısı hastayım bebeğim dün burnu tıkandı sabah akşam ateşlendi temizledim burunu gece boyu bekledim onu sabah 6 da ateş düşmeyince calpol verdim 12 ye kadar düştü tekrar verdim bu sefer çok hafif düştü 37 37.2 bu civarlarda seyredir bunun dışında bir gün önce mama değişikliği yapmak zorunda kalmıştım 1 biberon mama içti sadece 2 gün önce ve bugün 1 bez dolu 4 bez az olmak üzere 5 kez kaka yaptı ve çok fazla gazı var alttan çıkarıyor üstten de kusacak gibi çok sesli öğürüyor ama kusma yok hastaneye gitmelimiyim uzun oldu ama bir fikir verir misiniz lütfen
Ö

Özge A. ..

9 Şubat 2026 18:18
Konu ıle pek alakası yok ama uygulamayı yenı kullanıcam sıfırdan bı konu nasıl açabilirim bu konuda destek istiyorum.
B

Büşra K. ..

9 Şubat 2026 18:24
Gül Hanım bebeğiniz küçükmüş ya ben sizin yerinizde olsam doktora götürürdüm
B

Büşra K. ..

9 Şubat 2026 18:27

Özge Atlılar

Konu ıle pek alakası yok ama uygulamayı yenı kullanıcam sıfırdan bı konu nasıl açabilirim bu konuda destek istiyorum.

Özge Hanım alt kısımda topluluk yazısı var oraya tıklıyorsunuz oradan yazacağınız konuyla alakalı Konu başlığı seçiyorsunuz mesela emzirme ile ilgili bir probleminiz varsa oradan emzirmeye basıyorsunuz seçiyorsunuz konu oluşturuyorsunuz
Ö

Özge A. ..

9 Şubat 2026 18:32
Cok TSK ederım Büşrahanımcım
B

Büşra K. ..

9 Şubat 2026 18:48

Özge Atlılar

Cok TSK ederım Büşrahanımcım

Rica ederimm
E

Esra

10 Şubat 2026 02:34
Cok küçük bebeğiniz ateş de varsa götürün bence biz de ilk hastalığımızı üçüncü ayda olmuştuk 😔geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir