Besin Alerjisi
108 görüntüleme
T
Tuba S.
4 Şubat 2026 12:04
Üç buçuk aylık Bebeğimin kakasından kan geliyor önceden çizgi şeklinde ve bir bölgedeydi besin alerjisinden şüpheleniyordum ama makat çatlağı var dedi doktorumuz 10 gündür iyileşmedi ama bu süreçte kan kakaya da yayıldı mukuslu bir şekilde şu an ve çok kötü kokuyor kakası geceleri çok huysuzlanıyor karın ağrısı şeklinde bir iki gündür kusmaları da arttı besin alerjisi olabilir mi besin alerjisi belirtileri neler ya da besin alerjisi olan kişiler nasıl fark etti?
Z
Zahide.
4 Şubat 2026 15:58
Benim bebeğimde üç buçuk aylık bende besin alerjisinden şüpheleniyorum ama kan vs yok bizde sadece mukuslu cıvık sulu arası bi kakamız var siz rota aşısını yaptırdınız mı acaba?
T
Tuba S.
5 Şubat 2026 00:04
Benim bebeğimde üç buçuk aylık bende besin alerjisinden şüpheleniyorum ama kan vs yok bizde sadece mukuslu cıvık sulu arası bi kakamız var siz rota aşısını yaptırdınız mı acaba?
Z
Zahide.
5 Şubat 2026 00:42
Rota aşısının alerjiyi tetiklediği söyleniyor ne kadar doğru bilmiyorum biz yaptırmadık kanlı kakamız yok ama çevremde yaptırıp bu şekilde olan var kanlı kakamız ve başka ek bulgumuz olmadığı için alerji olarak değerlendirmede mukusu doktorumuz ama ben denemek amaçlı süt ürünlerini ve yumurtayı kestim kakasında ğözle görülür değişiklik oldu mukus baya azaldı
T
Tuba S.
5 Şubat 2026 13:33
Yaptırdık yaptırdığımız gün kaka da kan gelmeye başladı doktorumuz geçmezse 2 gün sonra kontrole gelmemizi söyledi geçmeyince gittik makat çatlağı denildi ciddi boyutta ama iyileşmiyor şu an ve kakası çok kötü kokuyor huzursuz sürekli emmek istiyor karnını sıkıyor
Z
Zahide.
5 Şubat 2026 22:05
Ben dün unutarak şehriye çorbası içtim çorbadan sonra ki kakası mukuslu yeşilimsi oldu iki hafta daha eklemicem süt ürünlerini kalsiyum alamadığımız için de takviye kullanıyorum şuan ama gerçekten kahvaltı öğününde aşırı zorlanıyorum yemek bu şekilde oluyo ama kahvaltı zor oluyo süt ürünsüz ve yumurtasız yumurtayı bi kaç güne denicem ama
T
Tuba S.
6 Şubat 2026 13:13
Ben dün unutarak şehriye çorbası içtim çorbadan sonra ki kakası mukuslu yeşilimsi oldu iki hafta daha eklemicem süt ürünlerini kalsiyum alamadığımız için de takviye kullanıyorum şuan ama gerçekten kahvaltı öğününde aşırı zorlanıyorum yemek bu şekilde oluyo ama kahvaltı zor oluyo süt ürünsüz ve yumurtasız yumurtayı bi kaç güne denicem ama