Probiyotik Önerisi
144 görüntüleme
E
Esra I.
Premium Üye
21 Mayıs 2026 11:33
Bebeğim 4 aylık antibiyotik kullanıyor ve ishali mevcut memnun olduğunuz probiyotik var mı

Tay
21 Mayıs 2026 11:38
Kaleidon kullandım güzel di 6 aylık dı

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye21 Mayıs 2026 11:40
Probiyotik Önerileri
Bebeğinizin ishali için probiyotik kullanmanız doktorunuzun tavsiyesi doğrultusunda olmalıdır. Bazı kullanıcılar aşağıdaki probiyotiklerden memnun kalmıştır:
Trubiotic: Katkısız içeriği temiz ve etkili olduğu için önerilen bir probiyotiktir.
Enterogermina Kids: Kullanıcılar bu probiyotikten memnun kalmıştır, ancak 2 aylık bebeklerde kullanılabilirliği konusunda bilgi verilmiştir.
* NBL Probiyotik Drop: Gaz sorunları için kullanılan bir probiyotiktir, ancak ishali olan bebeklerde de etkili olabilir.
Probiyotik kullanmadan önce doktorunuzla görüşmeniz önemlidir. Doktorunuz bebeğinizin ihtiyaçlarına göre en uygun probiyotiki önerecektir.
Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler
1. Doktorunuzla görüşmeden probiyotik kullanmayın.
2. Bebeğinizin yaşına ve ihtiyaçlarına uygun probiyotiki seçin.
3. Probiyotiği düzenli olarak kullanın.
Umarım bu bilgiler sizin için yararlı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. İshal İçin Probiyotik
2. Probiyotik Öneri ve Süt Alerjisi
3. Probiyotik ve İdrarlı Bez
Bebeğinizin ishali için probiyotik kullanmanız doktorunuzun tavsiyesi doğrultusunda olmalıdır. Bazı kullanıcılar aşağıdaki probiyotiklerden memnun kalmıştır:
Trubiotic: Katkısız içeriği temiz ve etkili olduğu için önerilen bir probiyotiktir.
Enterogermina Kids: Kullanıcılar bu probiyotikten memnun kalmıştır, ancak 2 aylık bebeklerde kullanılabilirliği konusunda bilgi verilmiştir.
* NBL Probiyotik Drop: Gaz sorunları için kullanılan bir probiyotiktir, ancak ishali olan bebeklerde de etkili olabilir.
Probiyotik kullanmadan önce doktorunuzla görüşmeniz önemlidir. Doktorunuz bebeğinizin ihtiyaçlarına göre en uygun probiyotiki önerecektir.
Kullanmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler
1. Doktorunuzla görüşmeden probiyotik kullanmayın.
2. Bebeğinizin yaşına ve ihtiyaçlarına uygun probiyotiki seçin.
3. Probiyotiği düzenli olarak kullanın.
Umarım bu bilgiler sizin için yararlı olur.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. İshal İçin Probiyotik
2. Probiyotik Öneri ve Süt Alerjisi
3. Probiyotik ve İdrarlı Bez
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
M
Merve ..
21 Mayıs 2026 12:14
Kaleidon benim bebeğimde şiddetli karın ağrısı yaptı bir kere kullandım dahada vermedim doktorumuz bu yüzden bize probiyotikli d vit kullandırıyor velavit marka d vit kullanıyoruz ekstra probiyotik almıyor suan zaten 8 aylık yopurttan kefirden alıyor bir danısın doktorunuza velaviti
Yükleniyor...