Probiyotik Öneri ve Süt Alerjisi
77 görüntüleme
Z
Zahide.
13 Şubat 2026 16:00
Bebeğim dört aylık olmak üzere süt alerjisi olmasından şüpheliyim şuan kullandığım bi marka var probiyotik olarak ama besin alerjisi için kullanılan farklı probiyotik önerisi olan var mı
D
Dilan G. ..
13 Şubat 2026 16:48
Benim oğlum besin alerjisi var ve süt ürünlerinde alerji doktorumuzun bize yazdığı probiyotik var trubiotic plus olani verdi
Z
Zahide.
13 Şubat 2026 17:01
Az önce eczaneden geldim ve bana eczaneci açıkçası probiyotik vermedi çocuğunda herhangi bir hastalık yoksa ve şuan antibiyotik kullanmıyorsa probiyotik kullanmanızı gerektirecek hiç bişey yok dedi probiyotik kullanmayınce bebeğiniz eksik kalmış olmuyo vs dedi ve vermedi bu probiyotikler zaten peynir altı suyu vs gibi ve bazı mantar türlerinin özümsenerek elde edilen ürünler o yüzden çoğunda süt ve süt ürünü var zaten besin alerjisi şüpheniz varsa bunu kullanmanızın anlamı yok dedi
D
Dilan G. ..
13 Şubat 2026 17:43
Şaşırdım valla alerji doktoru kendi yazdı ve üstüne oğlumun kendi doktoru da tavsiye etti doktorunuza bir sorun eğer yüksek bir alerji değilse süt ürünlerine kefir verebilirsiniz fermantasyon geçirdiği için sıkıntı olmuyormuş
Z
Zahide.
13 Şubat 2026 18:14
Açıkçası bende şaşırdım biz farklı marka kullanıyorduk doktor önermişti ama o zamanlar alerji belirtisi yoktu yeni farkettim içeriğinde yağsız süt varmış doktorumuz sadece mukuslu kakayı önemsemedi açıkçası bizi yönlendirmedi o yüzdende bebeğim 3.5 aylık o yüzden ek gıda döneminde değil teşekkür ederim cevaplarınız için