Probiyotik ve İdrarlı Bez
77 görüntüleme
F
Funda Ş.
14 Temmuz 2025 22:50
bebeğim 4 aylık bir haftadan beri idrarında ara ara sarı oluyor koku yok ama bir de ishal oluyo doktor probiyotik başlamam gerek dedi sizce ne yapmalıyım ateşi huysuzluğu vs yok neşesi hep yerinde idrarlı bez sayısı 4 e düştü
B
Büşra K.
14 Temmuz 2025 22:55
Biz de 3. Ayda probiyotik başladık 6. Ayda bırakacağız. Probiyotik kullandıktan sonra kaka ve gazı düzene girmeye başladı
F
Funda Ş.
14 Temmuz 2025 22:56
Gaz ile ilgili hiçbir problemimiz yok çok rahat çıkarabiliyor ne bi ıdrar testi ne başka bir şey yapmadan probiyotik başlaması bana saçma geldi
I
Irem D. A.
14 Temmuz 2025 23:32
Merhaba benim bebeğimde de 1 haftadır sarımsı idrar var biraz da kokulu ama bu yoğun idrar da olabilirmiş. bizim de bez sayımız 3e düştü. idrar böyle olmadan 1 hafta önce kan tahlili yapılmıştı herhangi bir sıkıntı yoktu belki sıcaklardan olabilir diye düşündüm ben de. belki de havalar çok sıcak olduğu için terlemeyle de sıvı kaybettikleri için idrar yoğunlaşıyor olabilir mi acaba

Rabia N. Ç. ..
15 Temmuz 2025 03:21
Osman bey dün biri çiş sayisi ile ilgili bir soru sorduğunda cevapladı yaz aylarinda bez sayisii azabilir sıvı alımına ve beslenme dikkat edin ciddi bir dehitratasyon görülmez dedi