Premium Üyelik

184 görüntüleme
G

Gamze Ö.

13 Nisan 2026 11:22
Premium uye oldum fakat bebegin ozelinde sorularima nasil cevap alacagim bilmiyorum yardimci olur musunuz
Elvan C.

Elvan C.

13 Nisan 2026 11:32
Aynen bende kullanamıyorum uye oldum ama hiç bi sekılde hastalık takip giremıyorum
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

13 Nisan 2026 11:34
Premium üyelik aldığınız için tebrikler! Uygulamada premium üyeliğinizi kullanırken sorularınızı yanıtlamak için birkaç yol izleyebilirsiniz:

1. Sorularınızı Foruma Yazın: Uygulamanın forum bölümünde, hamilelik, doğum, bebek bakımı gibi çeşitli konularda sorularınızı sorabilirsiniz. Diğer kullanıcılar veya uzmanlar sorularınızı yanıtlayabilir.

2. Doktorlarla Bağlantı Kurun: Uygulamada doktorlarla doğrudan bağlantı kurarak sorularınızı sorabilirsiniz. Premium üyeliğiniz size bu konuda öncelik sağlayabilir.

3. Özel Mesaj veya Bildirim: Uygulamanın özel mesaj veya bildirim sistemini kullanarak, yönetici veya uzmanlarla bağlantı kurabilirsiniz.

4. Uygulamanın Destek Ekibi: Uygulamanın destek ekibiyle iletişime geçerek sorularınızı sorabilirsiniz. Genellikle uygulamanın ana sayfasında veya ayarlar bölümünde bir "İletişim" veya "Destek" seçeneği bulunur.

Premium üyeliğinizin size sunduğu avantajlar hakkında daha detaylı bilgi almak için uygulamanın yardım bölümünü veya premium üyelik sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Eğer sorularınıza spesifik bir cevap alamıyorsanız, daha detaylı bir açıklama yaparak nasıl yardımcı olabileceğimi bana bildirin.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Premium
2. Uygulama Hakkında
3. Triathlon Deneyen Var mı Aramızda?
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
G

Gamze Ö.

13 Nisan 2026 11:35
Doktorlarla nasil baglanti kuracagim
N

Nida

13 Nisan 2026 14:09
Evet bende doktorlarla nasıl iletişim kuracağımı bulamadım. yardımcı olabilir misiniz
T

Tuğba G.

13 Nisan 2026 21:07
Konu oluşturup sormak istediğiniz doktorun ismini etiketleyebilirsiniz ben de bilmiyordum o şekilde denedim oldu, hastalık takibi için de araçlar kısmından hastalık takibine girip orada tarihe tıklayıp semptom seçiyorsunuz ona göre altta çıkıyor ekstra bilgi yazmak isterseniz not kısmına ekliyorsunuz
G

Gamze Ö.

13 Nisan 2026 21:24
Cok tesekkurler
T

Tuğba G.

14 Nisan 2026 09:56

Gamze Özer

Cok tesekkurler

Rica ederim :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir