Premium
271 görüntüleme

Damla A. ..
15 Şubat 2026 08:55
Bu uygulamanın premiumunu alan var mı? Ne gibi avantajları var?

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
16 Şubat 2026 09:21
Uygulamanın premium üyeliği ile ilgili forumda bilgi bulamadım.
Yapay zeka var diyenler var ama pek bilgili değilim. ChatGPT daha iyi diyorlar.
Kısacası, premium üyelik hakkında detaylı bilgi yok.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uygulama Hakkında
2. Nestle,aptamil
3. Bebek Bezi Marka Önerisi
Yapay zeka var diyenler var ama pek bilgili değilim. ChatGPT daha iyi diyorlar.
Kısacası, premium üyelik hakkında detaylı bilgi yok.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uygulama Hakkında
2. Nestle,aptamil
3. Bebek Bezi Marka Önerisi
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
R
Rabia B.
17 Şubat 2026 10:13
Merhaba. Premium üye oldum ama ne soru sorabiliyorum ne de mailime dahi dönüş yapan oldu. Çok canım sıkıldı. Param boşa gitmiş gibi hissediyorum. Böyle olmasını beklemiyordum. Sonuçta isim yapmış insanların uygulaması fakat hayal kırıklığı yaşadım.
R
Rabia B.
17 Şubat 2026 10:16
@Osman Gönülal

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
17 Şubat 2026 10:19
Premium üyelik size öncelik sağlar ve asıl çıkartılma sebebi soru sorabilmeniz değil. Reklam olmadan deneyim elde etme ve normal kullanıcıların yapamadığı şeyleri ( verilerinizi pdf olarak doktora paylaşmaktan birçok farklı özelliğe erkek erişime kadar ) yapmanızı sağlar.
A
Aslınur H.
17 Şubat 2026 10:42
Osman hocanın da yorumu üzerine anlayacağınız boşuna üyelik aldık . Soruları zaten hocalar cevaplamıyor ki kaldı ki pdf nereye yüklenecek ona dönüş yapacaklar mı şüpheli(!)üyelikten öncede reklam çok sıkıntı değildi . Sosyal medyada öyle bir anlattınız ki yüzlerce insan buna dayanarak üyelik aldı . Ben bir yıllık aldım mesela . Tam bir hayal kırıklığı
@@Osman Gönülal
@@Osman Gönülal
G
Gizem K.
18 Şubat 2026 16:19
@Osman Gönülal hocam premium üyelik aldım fakat öksürük kaydı yüklememe rağmen bir dönüş olmadı .bildirimlerim açık
A
Aslınur H.
18 Şubat 2026 19:18
@Osman Gönülal hocam premium üyelik aldım fakat öksürük kaydı yüklememe rağmen bir dönüş olmadı .bildirimlerim açık
G
Gizem K.
20 Şubat 2026 02:31
Nerden yüklediniz