Bebek Bezi Marka Önerisi
101 görüntüleme
A
Ayse G.
2 Kasım 2025 18:13
Arkadaşlar merhabalar.Bebek doğduğundan beri molfix, sleepy, prima aktif bebek gibi aklıma gelmeyen pek çok marka denedim ama yara gibi pişik yaptı hepsi. prima premium ya da harmonie en konforlu olandı neredeyse 8-9 aydır onu kullanıyorum fakat son zamanlarda özellikle bezin dış kısmının ve cırt cırt olan bölgerine temas eden yerlerde ciddi tahriş var. Doktor krem verdi ama geçmedi bu sefer kasık bölgesi de tahriş olmuş hafif. dermatolog için randevu aldım ama bez için öneriniz olursa çok sevinirim. Bu arada hiç ıslak mendil kullanmıyorum ılık su ile yıkıyorum bez bölgesini
B
Billur O.
2 Kasım 2025 18:20
Molfix in hangi serisini kullandınız premium serisinden cok memnunum ben

Hatice C.
2 Kasım 2025 18:33
Bizim de pişik sorunumuz vardı çocuk doktoruna götürdüm travazol yazdı ince tabaka halinde sürün ve havalandırın dedi çok şükür iyi artık
A
Ayse G.
2 Kasım 2025 18:36
Mavi pakette olandı, sanırım normal olan benim kullandığım. Çok teşekkürler tavsiyeniz için 🙏
A
Ayse G.
2 Kasım 2025 18:37
Bize farklı bir krem verdi geçmiyor. Özellikle bezin dışına değen yerlerde vardı şimdi iç tarafta da başlamış
H
Hümeyra T.
2 Kasım 2025 18:42
Molfix premium ve özellikle prima premium care. Cırt cırt yerlerinin üst kısımlarını içeriye kıvırın göbek bağı varmış gibi.cırt cırtlaır da birer parmak koyup esnek yapın isterseniz. Onun dışında kantaron yağı sürerseniz pişik olan bölgeler hemen iyileşir. Ilık suyla silme sonrası bebeğinizin poposu nemli değil kuru olmalı bezlerinizi çok ıslatmayın ya da temizlik sonra nemini alın, inşallah kısa sürede iyileşir bebeğiniz
A
Ayse G.
2 Kasım 2025 19:31
Çok teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için. Hala prima premium kullanıyor hiç sorun da yaşamadık bugüne dek seride mi farklılık oldu hiç anlamadım inanın 🙏
A
Ayse G.
3 Kasım 2025 11:51
Güncelleme: Bezle ilgisi yokmuş arkadaşlar atopik dermatit olmuş :(

Hatice C.
3 Kasım 2025 18:14
Çok geçmiş olsun @ Ayşe Guclu
A
Ayse G.
3 Kasım 2025 19:04
Çok teşekkürederim Hatice hanım 🙏