Triathlon Deneyen Var mı Aramızda?
821 görüntüleme

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
13 Ocak 2026 20:34
Arkadaşlar merhaba, son on yıldır hayal ettiğim Triathlon olayını bu sene nihayet gerçekleştirdim ve Half Iron man olabildim.
Bitirmek oldukça zor oldu ama bitirdikten sonra sürecin nasıl olması gerektiğini daha iyi anladım.
Şu anda evimde tekrar hazırlık sürecine başladım ve bir Smart trainer alarak 2026 yarışı için hazırlık sürecine girdim. Meraklı olan arkadaşları Strava ve ROUVY uygulamaları kullanıyorsanız birbirimizi ekleyerek karşılıklı rekabet içerisinde sürecimize devam ettirebiliriz.
İlgisi olan olanları bekliyorum.
Bitirmek oldukça zor oldu ama bitirdikten sonra sürecin nasıl olması gerektiğini daha iyi anladım.
Şu anda evimde tekrar hazırlık sürecine başladım ve bir Smart trainer alarak 2026 yarışı için hazırlık sürecine girdim. Meraklı olan arkadaşları Strava ve ROUVY uygulamaları kullanıyorsanız birbirimizi ekleyerek karşılıklı rekabet içerisinde sürecimize devam ettirebiliriz.
İlgisi olan olanları bekliyorum.

Sinem Ö.
13 Ocak 2026 20:37
O kadar yabancıyım ki, google / triathlon ne ilacı? diye arattım bildirimi görünce.

Esma K.
13 Ocak 2026 20:38
10 yıl hayal kurup bırakmamak, üstüne Half Ironman’i bitirmek ciddi irade işi.
Üstelik “bitti” demeyip 2026 için tekrar disipline girmek valla bravo hocam👏👏👏👏
Üstelik “bitti” demeyip 2026 için tekrar disipline girmek valla bravo hocam👏👏👏👏
D
Dilek A.
13 Ocak 2026 20:39
Evet var
M
Melike E.
13 Ocak 2026 20:42
Hiç denemedim denemeye de zamanımız yok hocam belki bebeğimiz büyüyünce denemek nasip olur

Fatma A. U.
13 Ocak 2026 20:42
Ne olduğunu anlamak çok zor oldu
Uykusuz bir anne için yazı tekrar tekrar okundu😁
Uykusuz bir anne için yazı tekrar tekrar okundu😁
Ş
Şeymanur A. ..
13 Ocak 2026 20:44
180 kilometre bisiklet, 42.2 kilometre koşu ve 3.8 kilometre yüzme. bu üç spor dalını, 17 saatin altında gerçekleştiren, 'ıronman' oluyor. işte yarısı da half ironman. 👏🏻👏🏻👏🏻
D
Demet Ö.
13 Ocak 2026 20:46
Ben besyo mezunuyum harıka bir sürece girmissiniz başarılar diliyorum 🙂
E
Esra G. Ç.
13 Ocak 2026 20:46
Hocam, hayalleri olan ve bunun için çalışan biri olduğunuz sosyal medyanızdan ve bu uygulamayı kurmanızdan çok belli. Yeni anne olmuş biri olarak bu uygulamayı hayata geçirdiğiniz için size çok ama çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Allah yardımcınız olsun 🙏
R
Ruken I. ..
14 Ocak 2026 00:45
Hocam merhaba biliyorum konu ile alakalı bişey yazmıyorum ama ben uygulamanıza bıkac gün önce üye premium üye olarakkayit yaptım sormak istediğim bazı sorular var bebeğimle ilgili fakat nereye yazacağımı bilmiyorum soruları biraz inceledim ama bulamadım yardımcı olur musunuz