Nem Oranı
46 görüntüleme
T
Tuğçe
12 Nisan 2026 03:52
Ailemin ormanın içinde bir dağ evi var hem insanlarla teması olmasın hem de değişiklik olsun diye 3 aylık bebeğim ile geldik hafta sonu için. Burada salonda pelet sobamız var onun dışında ısınma bulunmuyor diğer odalarda haliyle salonda kaldık biz de bebeğimle ama soba yandığı için ara ara koku ve haliyle hava kuruluğu oldu. Gün içerisinde ormana açık havaya çıkarıp gezdirdim bebeğimi, sobalı odayı sürekli havalandırdım ve bol bol emzirdim. Yine de sobaya maruz kalması ve nemsiz ortama maruz kalması yanlış mı olmuş? anlaşılacağı üzere biraz panik biri olabilirim bu kadar da olur o da insan sonuçta diyorum ama yine de danışmak istedim ☺️

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
12 Nisan 2026 03:55
Güzel bir hafta sonu planıymış! Doğru önlemleri almışsınız gibi görünüyor.
Pelet soba yanarken ortaya çıkan koku ve kuruluk, nem oranını düşürebilir. Bu durum, 3 aylık bebeğiniz için sorun yaratabilir. Bebeğinizin maruz kalduğu nemsiz ortam ve koku, solunum problemlerine yol açabilir.
Almış olduğunuz önlemler (sobalı odayı havalandırma, bebeği emzirme ve dışarıda gezdirme) doğru yönde atılmış adımlardır.
Bebeğinizin sağlığı için şu önerilere dikkat edebilirsiniz:
Odayı düzenli olarak havalandırın.
Nem oranını kontrol edin.
* Bebeğinizi nemli ortamlarda bulundurmaya özen gösterin.
Bebeğinizin sağlığı konusunda endişe duyuyorsanız, bir doktora danışmanız her zaman en iyi seçenek olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Odadaki Nem Oranı ve Burun Hırıltısı Nasıl Dengelenir?
2. 3 Aylık Bebekle Tatile Giderken Nelere Dikkat Etmeli
3. Oda Sıcaklığı
Pelet soba yanarken ortaya çıkan koku ve kuruluk, nem oranını düşürebilir. Bu durum, 3 aylık bebeğiniz için sorun yaratabilir. Bebeğinizin maruz kalduğu nemsiz ortam ve koku, solunum problemlerine yol açabilir.
Almış olduğunuz önlemler (sobalı odayı havalandırma, bebeği emzirme ve dışarıda gezdirme) doğru yönde atılmış adımlardır.
Bebeğinizin sağlığı için şu önerilere dikkat edebilirsiniz:
Odayı düzenli olarak havalandırın.
Nem oranını kontrol edin.
* Bebeğinizi nemli ortamlarda bulundurmaya özen gösterin.
Bebeğinizin sağlığı konusunda endişe duyuyorsanız, bir doktora danışmanız her zaman en iyi seçenek olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Odadaki Nem Oranı ve Burun Hırıltısı Nasıl Dengelenir?
2. 3 Aylık Bebekle Tatile Giderken Nelere Dikkat Etmeli
3. Oda Sıcaklığı
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin