Oda Sıcaklığı
97 görüntüleme
Z
Zeynep K.
24 Haziran 2025 20:10
7 aylık bir oğlum var ve Antalya da yaşıyoruz.Malum sıcaklardan dolayı klimasiz nefes almak mümkün degil ancak eşim çocuk üsür diye oda sicakligini 26 derece yaptirip uzun kollu giydirmemi istiyor. Ya da klimayi kapatalim diyor ki kapatsak oda 30 dereceyi geçer sıcaklikta. Ne yapacagimi sasirdim.Klimasiz sicaklik da bebeği hasta etmez mi?
D
Didem U.
24 Haziran 2025 20:15
Bende izmirde yasiyorum ve iki aylik benegik var klima surekli acik biz de de 12 binlik klikayi genel olarak hep 24 derece en dusuk fanda calistiriyoruz ideal oluyor
A
Aras A.
24 Haziran 2025 20:15
4 aylık kızım var 26 derece yapıp kısa kollu zıbın altına uzun alt giydiriyorum. Üzerine vurmadığı sürece daha düşük derece de yapılabilir deniyor. Göğsü sırtı kontrol ederek deneyin bir süre. Sıcak olması daha kötü biz de Mersin’deyiz klimasız uyuyamazlar bile.
N
Neslihan K. D.
24 Haziran 2025 20:18
Bizde Antalya da yaşıyoruz. 3 ay 21 günlük bebeğim var birkaç haftadır klima da uyuyoruz. İçim rahat etsin diye üzerine uzun kollu zıbın, altına da uzun bir pijama giydiriyorum. Oda ısımız 23-25 derece civarı oluyor. Üzerine de ince bir örtü örtüyorum. Benim bebeğim bu şekilde yatmaya alıştı, sıcak ortamda uyuyamıyor. Oda ısısı derin ve uzun uyku için çok önemli bence.
Z
Zeynep K.
24 Haziran 2025 20:20
yazık çocuğum uykuya dalamıyor bile. klimalı odada uyutmuyorum zaten üzerine vurmasin diye
Z
Zeynep K.
25 Haziran 2025 05:36
Günaydin,peki gündüz ne giydiriyorsunuz ve klimali odada mi vakit geçiriyorsunuz?
Z
Zeynep U.
25 Haziran 2025 08:45
Klima bebeğe vurmadığı sürece 26 derecede kısa kollu yatırabilirsiniz bence sıcakta bebekler uyuyamıyor ben Trabzon’da yaşıyorum evimde klima yok şu an 26 derece ve üzerinde kısa kollu şortlu tulum var uyuduğunda ince bir müslin örtüyorum