3 Aylık Bebekle Tatile Giderken Nelere Dikkat Etmeli

162 görüntüleme
Leyla A.

Leyla A.

21 Ağustos 2025 12:56
Merhaba 3 aylık bebeğimle tatile gitmeyi düşünüyoruz, yanıma neler almalıyım,
B

Berna G.

21 Ağustos 2025 13:21
Merhaba bebegim tam 90 günlüktü tatile gittiğimizde bir sıkıntı olmadan 1 haftayı geçirdik.En önemli almanız gerekenler ateş ölçer,ateş düşürücü,d vitamini, ortam sıcaklığını takip etmek için termometre ,güneş kremi,uv korumalı şapka mayo,bebek bezi,bolca ağız mendili ,bolca kıyafet,müslin örtü,sevdiği oyuncakları,el vantilatörü,sinek kovucu,öğlen sıcaklarında(11.00-14.00) dışarıda olmazsanız bebeğiniz ile çok rahat bir tatil geçirirsiniz
I

Irem

21 Ağustos 2025 13:28
merhaba ben de gitmek istiyorum ama hava değişiminden hastalanır vs diyerek korkutuyorlar siz nasıl önlemler aldınız
Leyla A.

Leyla A.

21 Ağustos 2025 13:58
Yanıtınız için çok teşekkür ederim Berna hanım. Bebeği havuza yada denize sokamayacağız malum, ama plajda yada beach te yanınızda nasıl yaptınız ? Arabası yada puseti ile mi gittiniz daha önce hiç gözlemlememişim sanırım
B

Berna G.

21 Ağustos 2025 20:06
Biz bebek arabasında puseti ile taşıdık uyumak istediğinde gölgede şezlong üstüne kalın müslin örtü ile yer yaptık uyuması daha rahat oldu
B

Berna G.

21 Ağustos 2025 20:13
Hava değişiminden etkilenmesin diye özellikle bir şey yapmadım çok sıcak saatlerde klimalı ortamda ,odamızda dinlendik susuz kalmasın diye daha çok emzirdim ince kıyafetler tercih ettim çok az terlese bile üstünü hemen değiştirdim.Çok evham yapmamak gerek bence bebeklerimiz sandığımızdan daha güçlüler her ortama daha çabuk adapte oluyorlar keyifli vakit geçirdiğini gördükçe sizde mutlu oluyorsunuz 😊Biz tatil dönüşü daha sık seyahat etme kararı aldık hatta
Leyla A.

Leyla A.

21 Ağustos 2025 20:54
Kesinlikle öyle 🙂 çok teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için nice birlikte mutlu seyahatleriniz olsun 🙏🏻
T

Tuğba B. ..

21 Ağustos 2025 21:00
Bebeğe 6ay olmadan güneş kremi kullanılmaz .yanınızda gölgede durabilir bebek

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir