Nasıl Yikamaliyim

651 görüntüleme
.

.....

8 Haziran 2026 00:08
7 aylık kizimi banyo küveti seti var plastik onunla file takip yıkıyoruz eşimle sırt üstü yıkamak kolay ama sırtını yıkamak için yüz üstü ceviriyiruz buda göğsüne baskı yapiyor ve su yutar gibi oluyor artık tutmakta zorlanıyoruz banyomuz çok dar küveti banyoya sokup yıkamak mümkün dgl plastik küvette oturur pozisyonda yıkamak istiyorum ama şampuanli suda kız olduğu için mikrop kapmasindan korkuyorum içine oturunca su içinde Kalmis olacak sizler nasıl yıkıyorsunuz kız bebeklerinizi
G

Gülcan Ş.

8 Haziran 2026 15:23
Bende kayma yaşıyorum altına bir tane örtü seriyorum kaymaması için ilte bende açıp kapatırken sorun yaşadım ama kullandıkça rahat açılıp kapanıyor banyodan çıkartmadan da alt bölgesine bir tas su daha döküyorum bitiyor
.

.....

8 Haziran 2026 15:29
Gülcan Şahan
Bende kayma yaşıyorum altına bir tane örtü seriyorum kaymaması için ilte bende açıp kapatırken sorun yaşadım ama kullandıkça rahat açılıp kapanıyor banyodan çıkartmadan da alt bölgesine bir tas su daha döküyorum bitiyor
Teşekkür ederim bunu deniycem artık bende
M

Merve S.

8 Haziran 2026 16:02
.....
Banyoda oturaga oturacağım bebeği kucağımda oturtarak mi yikayacagim sonra yüz üstü kucağma mi yatiricam deneyeyim tam net anlatabilir misiniz 
banyoda oturun müslini serin kucağınıza cocuğu kolunuza yatırın yüzü size dönük şekilde yıkayın vücudunu yine yatarken kafasına suyu dökün yüzüne gelmeden öylede kafasını yıkayın sonra kaldırın bacağınızın arasına alın cocuğu sağ kolunuzla göğüs ve koltuk altından tutmus oluyorsunuz sol elinixlede yıkamıs oluyorsunuz istersenix önce ıslatmadan nasıl yıkayacağınızı nasıl yatırıp çevireceğinizi prova edin 🫶🏻
.

.....

8 Haziran 2026 17:08
Merve Sarı
banyoda oturun müslini serin kucağınıza cocuğu kolunuza yatırın yüzü size dönük şekilde yıkayın vücudunu yine yatarken kafasına suyu dökün yüzüne gelmeden öylede kafasını yıkayın sonra kaldırın bacağınızın arasına alın cocuğu sağ kolunuzla göğüs ve koltuk altından tutmus oluyorsunuz sol elinixlede yıkamıs oluyorsunuz istersenix önce ıslatmadan nasıl yıkayacağınızı nasıl yatırıp çevireceğinizi prova edin 🫶🏻
Suyu kendiniz mi döküp yikiyorsunuz desteksiz
M

Merve S.

8 Haziran 2026 17:34
evet tek yıkıyorum kolay gözünüzde büyütmeyin
.

.....

8 Haziran 2026 18:18
Merve Sarı
evet tek yıkıyorum kolay gözünüzde büyütmeyin
Teşekkür ederim deniycem dua edin lütfen yapabiliyim 
M

Merve S.

8 Haziran 2026 18:19
dualarım sizinle yaparsınız allahın izniyle bu kadar kişi yapabiliyor sizde yaparsınızz ❤️❤️❤️
M

Merve S.

12 Haziran 2026 13:37
yıkadınıx mı merak ettim 🤭
.

.....

12 Haziran 2026 13:54
Merve Sarı
yıkadınıx mı merak ettim 🤭
Hafta sonu deniycem eşimde yanımdayken 
M

Merve S.

12 Haziran 2026 13:56
oda çok iyi olur üsr üste iki gün yıkarsınız korkunuz da kalmaz ama tüm kontrolüde eşinize. vermeyin yanınızda diye 😂 sizde o yokmuş gibi yıkamayı deneyin

deneye deneye öğreneceksiniz🫶🏻🌸
.

.....

12 Haziran 2026 13:58
Merve Sarı
oda çok iyi olur üsr üste iki gün yıkarsınız korkunuz da kalmaz ama tüm kontrolüde eşinize. vermeyin yanınızda diye 😂 sizde o yokmuş gibi yıkamayı deneyin

deneye deneye öğreneceksiniz🫶🏻🌸
Teşekkür ederim canım inşallah bakalım aah kendime bi guvenebilsem yaparimda korkum çok 
M

Merve S.

12 Haziran 2026 13:59
.....
Teşekkür ederim canım inşallah bakalım aah kendime bi guvenebilsem yaparimda korkum çok 
her ne kadar babalar süper kahraman olarak görünselerde aslında annelerdir en korkusuz ve kahramanlar siz onun herşeyisiniz onunla başbaşasınız korkmayın hiçbir şeyden cesaretli olun ki o gücü kendinizde toplayabilesiniz🫶🏻🩷
.

.....

12 Haziran 2026 14:07
Merve Sarı
her ne kadar babalar süper kahraman olarak görünselerde aslında annelerdir en korkusuz ve kahramanlar siz onun herşeyisiniz onunla başbaşasınız korkmayın hiçbir şeyden cesaretli olun ki o gücü kendinizde toplayabilesiniz🫶🏻🩷
Çok haklısın annelerin birbirine bu şekilde destek olması çok güzel eminim bizim iyiligimiz yavrularımıza da bulaşacak 殺
M

Merve S.

23 Haziran 2026 15:53
.....
Çok haklısın annelerin birbirine bu şekilde destek olması çok güzel eminim bizim iyiligimiz yavrularımıza da bulaşacak 殺
yıkadınız mııı🤭
.

.....

23 Haziran 2026 16:28
Merve Sarı
yıkadınız mııı🤭
Merhaba denedik ama başarısızlıkla sonuçlandı 
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir