Nasıl Yikamaliyim
652 görüntüleme
.
.....
8 Haziran 2026 00:08
7 aylık kizimi banyo küveti seti var plastik onunla file takip yıkıyoruz eşimle sırt üstü yıkamak kolay ama sırtını yıkamak için yüz üstü ceviriyiruz buda göğsüne baskı yapiyor ve su yutar gibi oluyor artık tutmakta zorlanıyoruz banyomuz çok dar küveti banyoya sokup yıkamak mümkün dgl plastik küvette oturur pozisyonda yıkamak istiyorum ama şampuanli suda kız olduğu için mikrop kapmasindan korkuyorum içine oturunca su içinde Kalmis olacak sizler nasıl yıkıyorsunuz kız bebeklerinizi
S
Sifa D.
8 Haziran 2026 00:24
merhaba, benim de kızım var sizin aylarınızda e- bebekte satılan vakumlu oturakları kullanarak yıkıyordum, onda su birikmesi olmuyor, etrafı kapalı olduğu için bebek oturur pozisyondayken güvenli şekilde yıkayabilirsiniz.
Sağlıkla büyütün.
Sağlıkla büyütün.
G
Gülcan Ş.
8 Haziran 2026 00:31
Bende vakumlu oturak almıştım tek başıma küvette yıkamak zor geldıgı ıcın [4.aydan](4.aydan) sonra oturakta yıkamaya başladım suan 12 olacak hala da onunla yıkıyorum
.
.....
8 Haziran 2026 02:13
merhaba, benim de kızım var sizin aylarınızda e- bebekte satılan vakumlu oturakları kullanarak yıkıyordum, onda su birikmesi olmuyor, etrafı kapalı olduğu için bebek oturur pozisyondayken güvenli şekilde yıkayabilirsiniz.
Sağlıkla büyütün.
Sağlıkla büyütün.
.
.....
8 Haziran 2026 02:13
Bende vakumlu oturak almıştım tek başıma küvette yıkamak zor geldıgı ıcın [4.aydan](4.aydan) sonra oturakta yıkamaya başladım suan 12 olacak hala da onunla yıkıyorum
G
Gülcan Ş.
8 Haziran 2026 03:54
Evet ürün bu
.
.....
8 Haziran 2026 11:01
Evet ürün bu
s
sslslsl
8 Haziran 2026 11:18
Bu üründen aldım ama yapışkan bacağının teki kırıldı biraz sert bebeğim içinde kayıyor göğsünu kıpkırmızı yapıyor buda beni tedirgin ediyor

Afranur K.
8 Haziran 2026 11:42
https://ty.gl/vqh9i7zwb342f
Kızınız ayakta durmaya başladıysa bunu kullanabilirsiniz. Ben günlük duş aldırırken bunu kullanıyorum. Altına bi tane halı kaydırmaz parçası da ekledim ekstra kaymasın diye.
Ama haftada 1 kere, küvette sıcak suyun içine oturtarak eşim ile birlikte yıkıyoruz. Bunu duş aldırmak gibi düşünün. Tek başına kullanım konforunu arttırıyor.
Kızınız ayakta durmaya başladıysa bunu kullanabilirsiniz. Ben günlük duş aldırırken bunu kullanıyorum. Altına bi tane halı kaydırmaz parçası da ekledim ekstra kaymasın diye.
Ama haftada 1 kere, küvette sıcak suyun içine oturtarak eşim ile birlikte yıkıyoruz. Bunu duş aldırmak gibi düşünün. Tek başına kullanım konforunu arttırıyor.
.
.....
8 Haziran 2026 12:07
https://ty.gl/vqh9i7zwb342f
.
.....
8 Haziran 2026 12:07
Bende onu kullanıyorum aslında İcinin minderi var ama sanırım ayrı satılıyor e bebekte ama ayagı kırıldıysa mutlaka degistirin suda kayma yapabilir
B
Begüm A.
8 Haziran 2026 12:11
Eğimli oturaklarda var daha dik duruyo ve kaymıyor sırtını yıkamak her halükarda biraz zahmetli oluyor vakumlu oturağa geçeene kadar eğimli olanlarla idare edebilirsiniz ben çok uzun süre kullandım ve işimi çok kolaylaştırdı.
.
.....
8 Haziran 2026 12:16
Eğimli oturaklarda var daha dik duruyo ve kaymıyor sırtını yıkamak her halükarda biraz zahmetli oluyor vakumlu oturağa geçeene kadar eğimli olanlarla idare edebilirsiniz ben çok uzun süre kullandım ve işimi çok kolaylaştırdı.

Afranur K.
8 Haziran 2026 13:07
Oturarak mikrop kapmaz mi sabunlu suda şuan ayakta duramıyor malsef
Şimdi de 6 gün ayakta duş alıyor, 1 gün küvette yıkanıyor. Bu arada mikrop kapar bilgisini de sizden öğrendim ben hiç bilmiyordum. Biz kabızlık vs. Olduğunda felan hep ılık suyun içine oturtup karnını midesini ovuyorux vs.
.
.....
8 Haziran 2026 13:39
Sabunlu suya oturtmıyorum, ılık suyun içine oturtup önce gövdesini yıkıyoruz daha sonra da bacakları ile yıkanıp, durulanıp çıkıyor. Ben file hiç kullanamadım kızım fileye geldiği an ağlayan bir bebekti. Krizlere girdik hep.
Şimdi de 6 gün ayakta duş alıyor, 1 gün küvette yıkanıyor. Bu arada mikrop kapar bilgisini de sizden öğrendim ben hiç bilmiyordum. Biz kabızlık vs. Olduğunda felan hep ılık suyun içine oturtup karnını midesini ovuyorux vs.

Afranur K.
8 Haziran 2026 14:08
Biz yetişkinler de sabun şampuan tarzı şeyler genital bölgemizde çok durunca bakteri oluşturup genital bölge için dengesini bozuyor bebekte de aynısı olabilir diye dusundum
M
Merve S.
8 Haziran 2026 14:39
3 aylıktan itibaren bacağıma zıbını koyuyorum kucağıma alıyorum sırt üstü yıkıyorum sonra çeviriyorum bacağımın arasına alıyorum sırtınıda öyle yıkıyorum tek elimle ve çok rahat oluyor başınıda kucağımda yatarken yıkıyorum en son yüzünü bitti hergün duş aldırdığım için alıştım ilkte korkmuştum ama banada annem gösterdi küvetten vs çok daha rahat
.
.....
8 Haziran 2026 14:46
3 aylıktan itibaren bacağıma zıbını koyuyorum kucağıma alıyorum sırt üstü yıkıyorum sonra çeviriyorum bacağımın arasına alıyorum sırtınıda öyle yıkıyorum tek elimle ve çok rahat oluyor başınıda kucağımda yatarken yıkıyorum en son yüzünü bitti hergün duş aldırdığım için alıştım ilkte korkmuştum ama banada annem gösterdi küvetten vs çok daha rahat
M
Merve S.
8 Haziran 2026 14:52
Süpersiniz bana yıkama teknikleri öğretecek yakınımda biri olmadığı için bende çok korkuyirum balık gibi kayiyo sanki ciplakken yapamiyorum
M
Merve S.
8 Haziran 2026 14:55
Süpersiniz bana yıkama teknikleri öğretecek yakınımda biri olmadığı için bende çok korkuyirum balık gibi kayiyo sanki ciplakken yapamiyorum
.
.....
8 Haziran 2026 15:10
o zaman siz altınıza pijama giyin kucağınıza da müslin örtün o şekilde kaymaz zaten sol elinizlede cocuğu tutucağınız için korkmayın bir kere deneyin sonra alışıyorsunuz zaten bana çok keyifli geliyor hoşuma gittiği içinde bir yandan çocuğu hergün yıkıyorum 😂😂😂
Yükleniyor...