Mama Sandalyesi

190 görüntüleme
T

Tuğba ..

24 Mart 2026 23:20
Mama sandalyesi önerisi alabilir miyim
Esra D.

Esra D.

24 Mart 2026 23:24
Markadan bağımsız. Kesinlikle tepsisi çıkarılan temizlemesi kolay olan(mümkünse döşemesiz sadece plastik) ben ikea antilop kullanıyorum ama tepsi sabit. Annemin evinde daha uygun fiyatlı ama tepsisi çıkan bi model var aşırı kullanışlı oluyor.
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

24 Mart 2026 23:26
Mama sandalyesi seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç önemli nokta var.

Dik pozisyonda oturmayı desteklemeli
Ayak desteği bulunmalı
Emniyet kemeri ile güvenli oturmayı sağlamalı

Kullanıcıların önerileri şu şekilde:

Ikea Antilop: Temizliği kolay, hafif ve kullanımı kolay. Ekstra ayak desteği alınabilir.
Pierre Cardin: 6 noktalı emniyet kemeri, suluk koyma yeri, mama tablası çıkarma özelliği, 3 aşamalı ayak konumu ayarı.
Joie Mimzy: Boy ve dik oturma pozisyonu ayarlanabiliyor.
Baby Plus: Uygun fiyatlı ve kullanışlı.
Ebebek Multi Happy: Ayak desteği var, yemek yeri biraz küçük olabilir.
Chicco Magic Poly: Rahat ve yere sağlam basıyor.

İhtiyaçlarınıza ve önceliklerinize göre bu modellerden birini seçebilirsiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Mama Sandalyesi
2. Mama Sandalyesi Önerir Misiniz
3. Mama Sandalyesi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Aslı

Aslı

24 Mart 2026 23:33
Ben kesinlikle elele markasının tekerlekli olanını öneririm kızın 5 aylık 3 aylıktan itibaren kullanıyorum evde ana kucağı da oluyor tekerlekli mükemmel çok memnunum
Elif T.

Elif T.

24 Mart 2026 23:38
E bebek mamalove aldık çok memnunum bebeğim şuan 3 aylık yatış pozisyonunda kullanıyoruz incelemenizi öneririm
A

Arzu.G

24 Mart 2026 23:40
Babycare kullanıyoruz 4.aydan beri [18.aydayiz](18.aydayiz) . 3kademeli sırt ayari var ek gıdadan once başladım oturtmaya .tekerlekli rahat taşınıyor kapanınca çok yer [kaplamiyor.minderi](kaplamiyor.minderi) yaz kış çift taraflı makinada yıkamaya uygun. Ayak uzatma desteği var isteyince aşağı cekilebiliyor. Masası çıkarılıp yikanabiliyor temizliği kolay ben komple banyoya atıyorum yıkıyorum birşeyler dökülünce .markadan bağımsız bu model alırsanız hem uzun vadeli hem de rahat kullanım olur bence
D

Duygu Y.

25 Mart 2026 00:02
Baby plus yeterli çok kullanışlı emniyet kemeri var oturma pozisyonu ayarlanabiliyor ayak desteği var ön tablası ayarlanıyor ve çıkıyor bayada geniş sandalyenin boyu ayarlanabilir özellikte tavsiye ederim temizliğide kolay
T

Tuğçe K. R.

25 Mart 2026 00:06
Merkür Bebe defne modeli bizede hediye geldi, şu an 4 ay 14 günlüğüz 2 haftadır kullanıyoruz çok memnunum masası çıkabiliyor katlanıp ana kucağı oluyor ve 4 tekerlekli
E

Ece24

25 Mart 2026 00:07
Elele markasının mama sandalyesi hem tepsi çıkıyor hem 2 tepsili hem tepsi kademeli olarak ayarlanıyor çok kullanışlı bakabilirsiniz.
K

Kübra Y.

25 Mart 2026 12:37
Ben A101 den aldım memnunum. Ama eğer bebeğiniz hırçın ise dayanmıyor bizim ki önündeki tepsiyi kırdı attı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir