Mama Sandalyesi

56 görüntüleme
G

Gözde Ç.

1 Mart 2026 23:56
Mama sandalyesi önerileriniz var mı kullanıp memnun kaldığınız? Ayak desteği çok önemliymiş sanırım
B

Büşra K. ..

2 Mart 2026 00:11
Gözde Hanım merhaba ben pierre cardin aldım 6 noktalı emniyet kemeri var suluk koyma yeri var mama tablası çıkıyor mama sandalyesinin boyutunu yükseltip alçaltabiliyorum bir de sandalyeyi geriye alma olayı var yani bebiş sığmadığı durumda hemen genişletebiliyorum ayak konulan yer 3 aşamalı kaldırıp indirilebiliyor genel olarak memnunum fakat çok ağır sandalye şu an ki aklım olsa cafelerde gördüğümüz beyaz sandalyelerden alırım ben bebeğim yemek yer uyuyakalırsa diye arkası genişleyen istedim boyuma uygun olsun dedim kademeli aldım yani saçma düşünmüşüm yemek yer yemez uyumadı kızım ya da mama sandalyesi benim boyuma uygun olsa ne olur olmasa ne olur her türlü savaş veriyorum yemek yedirirken🤦‍♀️
G

Gözde Ç.

2 Mart 2026 00:16

Büşra Kılıçaslan

Gözde Hanım merhaba ben pierre cardin aldım 6 noktalı emniyet kemeri var suluk koyma yeri var mama tablası çıkıyor mama sandalyesinin boyutunu yükseltip alçaltabiliyorum bir de sandalyeyi geriye alma olayı var yani bebiş sığmadığı durumda hemen genişletebiliyorum ayak konulan yer 3 aşamalı kaldırıp indirilebiliyor genel olarak memnunum fakat çok ağır sandalye şu an ki aklım olsa cafelerde gördüğümüz beyaz sandalyelerden alırım ben bebeğim yemek yer uyuyakalırsa diye arkası genişleyen istedim boyuma uygun olsun dedim kademeli aldım yani saçma düşünmüşüm yemek yer yemez uyumadı kızım ya da mama sandalyesi benim boyuma uygun olsa ne olur olmasa ne olur her türlü savaş veriyorum yemek yedirirken臘♀️

Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim bu konu gerçekten dipsiz bir kuyu basit ikea tarzı alsam sizin dediğiniz gibi fonksiyonel olmayan bir şeyi almadım diye pişman olur muyum diye kendimi çok sorguluyordum
B

Büşra K. ..

2 Mart 2026 00:20

Gözde Çelikcan

Merhabalar öncelikle çok teşekkür ederim bu konu gerçekten dipsiz bir kuyu basit ikea tarzı alsam sizin dediğiniz gibi fonksiyonel olmayan bir şeyi almadım diye pişman olur muyum diye kendimi çok sorguluyordum

Gözde Hanım rica ederim siz bilirsiniz tabi ama her türlü yemek yiyor çocuk en önemlisi emniyet kemerinin olması ben herşeyin en iyisi olsun dedim sanırım sizde öylesiniz açıkçası ben pişman oldum dediğim gibi çok ağır ona verdiğim parayı başka bir şeye harcayabilirdim
S

S A.

2 Mart 2026 01:08
Kraft tapas mama sandalyesi kullanıyorum oturma yeri geniş yerde kayma yapmıyor ayaklarını koyma kısmı da var
M

Memduha K.

2 Mart 2026 01:22
Merhaba biz de Chicco nun çok fonksiyonlu mama sandalyesini aldık ve ben memnunum hep de memnun kaldım çok sık yer değiştirmedim sandalyeyi o yüzden ağırlığına takılmadık sağlam olması benim için çok önemliydi şu an kızım 2bucuk yaşında hala kullanıyoruz ve üzerinde çok aktif hareket ediyor çoğu zaman yemek yerken eğer sağlam olmasaydı bence bir çok kaza yaşardık diye düşünüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir