Mama Önerir Misiniz?

80 görüntüleme
T

Tuba T.

8 Nisan 2026 15:18
En temiz içerikli ve kalorili mama hangisi?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

8 Nisan 2026 15:18
Mama seçimi, bebeğin yaşına, kilosuna ve özel ihtiyaçlarına göre değişebilir. Ancak, genel olarak temiz içerikli ve kalorili mama önerileri şu şekilde olabilir:

1. Evolvia: Kullanıcılar tarafından temiz içerikli ve sindirimi kolay bir mama olarak öneriliyor.
2. SMA Comfort: Kabızlık sorunu yaşayan bebekler için özel üretilmiş bir mama.
3. Golden Goat: Temiz içerikli ve kalorili bir mama arayanlar için iyi bir seçenek olabilir. Keçi sütlü mamalara örnek olarak verilebilir.
4. Aptamil: Kullanıcılar tarafından tercih edilen ve sindirimi kolay bir mama.
5. Hipp Organik Combiotic: Organik ve doğal içerikli bir mama.

Doktor tavsiyesi ile Nutricia Infatrini yüksek kalorili mama olarak kullanılabilir.

Mama seçerken aşağıdaki faktörleri dikkate almanız önemlidir:

- Temiz ve doğal içerik
- Bebeğinizin yaşına ve kilosuna uygunluk
- Özel ihtiyaçlar (örneğin, kabızlık sorunu)

Her bebeğin sindirimi farklıdır. Deneyimlerinizi ve doktorunuzun tavsiyelerini dikkate alarak en uygun mamayı seçmeniz önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebe Bisküvisi
2. Temiz İçerikli Mama Önerisi
3. İcerigi Temiz Mama
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
G

Gizem ..

8 Nisan 2026 15:58
Hipp organic combiotic kullanıyorum çok memnunum
T

Tuba T.

8 Nisan 2026 16:02

Gizem

Hipp organic combiotic kullanıyorum çok memnunum

Aşırı gaz ve kabızlık yaptı 2 kutu bitirdik belki düzelir diye zeytinyağ damlatıyordum mamasına ama çare olmadı bırakmak zorunda kaldım
G

Gizem ..

8 Nisan 2026 16:06

Tuba Tülübaş

Aşırı gaz ve kabızlık yaptı 2 kutu bitirdik belki düzelir diye zeytinyağ damlatıyordum mamasına ama çare olmadı bırakmak zorunda kaldım

Bizde de sma ve aptamil öyle yapmıştı bu bir tek iyi geldi her bebekte aynı olmuyor demek ki😔
T

Tuba T.

8 Nisan 2026 16:10

Gizem

Bizde de sma ve aptamil öyle yapmıştı bu bir tek iyi geldi her bebekte aynı olmuyor demek ki😔

Valla insan napıcanı şaşırıyor ya 3 aya kadar emzirebildim ameliyat olmak zorunda kaldım süreç zor geçti ve sütüm kesildi mama arayışına girdim kilosu biraz düşük şuan sma kullanıyorum bende gaz kabızlık yapmadı inşallah bu iyi gelir 😔
İ

İ.E.

8 Nisan 2026 16:15
Aptamil prosyneo kullandik biz. Sindirimi daha kolay cozulmesi daha hizliydi suda, memnundum.
T

Tuba T.

8 Nisan 2026 20:35

İ.E.

Aptamil prosyneo kullandik biz. Sindirimi daha kolay cozulmesi daha hizliydi suda, memnundum.

Sma iyi gelmezse deneceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir