Temiz İçerikli Mama Önerisi
110 görüntüleme
M
Mevlüde Ş. ..
30 Kasım 2025 17:09
Arkadaşlar merhaba kızım 2 ay 21 günlük doğduğundan itibaren anne sütü ve mama veriyorum hipp marka kullandık organic combiotic fakat son zamanlarda yememeye başladı tiksindi mi bilmiyorum ama gün içinde çok az diyebileceğim kadar az besleniyor çok zorlanıyorum emerken de aynı şekilde 5 6 dk emiyor bırakıyor ve sanırım bu durumdan dolayı uykuya geçerken çok zorlanıyor öneri ve temiz içerikli mama önerisi istiyorum lütfen kilosu 5560 boyu 62 cm 🥺
Y
Yasemin Z.
30 Kasım 2025 17:16
Biz doğduğundan beri ek olarak sma kullanıyoruz. İlk aylar gaz probleminden dolayı comfortu tercih ettik 5. Aydan itibaren optiproya geçtik memnunuz

merve
30 Kasım 2025 17:22
Goldengoat kullanıyorum memnunum keci sütlü
E
Elif K.
30 Kasım 2025 17:28
Apramil prosyneo kullanıyoruz kuzenim gıda mühendisi ona sormuştum oda kızına bunu kullanıyormuş içeriği temiz hemde anne sütüne daha yakınmış, öyle başladık kızım sevdi sıkıntı olmadı.
E
Elif G. ..
30 Kasım 2025 17:37
Bende golden goat kullandım ve çok memnun kaldım keçisütü anne sütüne en yakın süt ve iyide kilo aldırıyor.fiyatı pahalı gelebilir ama ben çok memnun kaldım peki eğer anne sütü ile besleniyorsun neden acaba mama veriyorsunuz ben doktor tavsiyesi ile kullandım sizde bence Bi doktora danışın
M
Mevlüde Ş. ..
30 Kasım 2025 17:41
Sütüm yetersiz geliyor doymuyor bu sebepten mama veriyorum doktorumuz biliyor
E
Elif G. ..
30 Kasım 2025 18:19
İnşallah faydasını görürsünüz bençok memnun kaldım