İcerigi Temiz Mama

65 görüntüleme
R

Rahime

11 Kasım 2025 19:25
Merhaba. İcerigi temiz mama tavsiyeniz var mi. Aldigim seylerin icerigine bakarim tum doktorlar hipp i öneriyor ama icerisinde palm yagi var arafta kaldim
S

Sena S.

11 Kasım 2025 19:30
Evolvia kullanıyorum sezaryen doğum olduğundan sütüm hemen gelmemişti o akşam hemşireye sordum en temiz icerikli hangisi diye Evolvia önerdi simdi anne sütü+ mama seklinde besleniyor oğlum çok memnunum. Bir ara sehir dışındaydık bulamayip Aptamil aldim gaz ve kabızlık sorunu yasadik Rahime hanım. Dediğiniz gibi hippte palm yağı var en çok ondan uzak durdum ben
R

Rahime

11 Kasım 2025 19:34
Sma nin icinde aycicek var mesela bildigim kadariyla bbilmiyorum ya icerik cok onemli herkes dikkat etmeli. Bebegim gazli bi cocuk anne sutu aliyor suan ama sutum giderek azaliyor mama arayışına girdim bende
Aleyna T.

Aleyna T.

11 Kasım 2025 19:39
Her içeriği temiz mama bebeğiniz için iyi olduğu anlamına gelmiyor . Önemli olan bebeğe iyi gelen mama hiip genelde kabızlık e vsindirim problemi yapıyor sma comfort özellikle kabızlık durumu için hassas bebeklere özel üretilmiş keçi sütlü olan mamalarda var onlarada bakabilirsiniz içerikleri temiz
R

Rahime

11 Kasım 2025 19:44
Bebegim son bi aydir istahsiz anne sutunu icmek istemiyor mu acaba dedim. Sma confort aldim o gunden beri hergun kaka yapan bebegim onu kullandigimdan beri kabizlik yasiyor. Biraktim tabi kullanmayi ama halen kabiz malesef. Onu mecburen elemek zorunda kaldim. Aycicek yagi palm a gore daha masum kaliyor bana gore yoksa hipp in icerigi palm haric temiz
F

Figen ..

11 Kasım 2025 19:57
her bebeğin sindirimi bir değil doktorunuzun tavsiyesiyle bebeğiniz değerlendirmesine uyarak mama almanızı tavsiye ederim gıda mühendisi arkadaşım sma optipro inceliyor en güvenlisi anne sütüne en yakını o demişti ama yine de dediğim gibi bebeğin durumu göz önünde bulundurulmalı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir