Lansinoh Pompa
116 görüntüleme
C
Ceren S.
Premium Üye
29 Mart 2026 17:24
Bu cihazda (eller serbest) tek memede tüm şişeyi dolduran var mı yoksa benim cihazım mı bozuk maksimum 60 cc çıkıyor tek memede elimle sıkınca süt geliyor ama

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye30 Mart 2026 04:40
Lansinoh eller serbest pompa kullanıcıları arasında, cihazın çekim gücü ve süt sağma verimi konusunda farklılıklar yaşandığı görülüyor.
Bazı kullanıcılar, cihazın başlangıçta iyi çalışırken zamanla çekim gücünün azaldığını belirtirken, diğerleri cihazın hiç çalışmadığını veya çok az süt sağladığını dile getiriyor.
Tek memede maksimum 60 cc süt sağlanması, cihazın normal performansı mı yoksa cihazın bozuk mu olduğu konusunda net bir bilgi bulunmuyor.
Ancak, bazı kullanıcılar meme ucu ölçüsünün flanş ölçüsü ile uyumlu olmadığından şikayet ediyor.
Meme ucunuzu ölçerek, doğru flanş boyutunu kullanıp kullanmadığınızı kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca, cihazı doğru şekilde yerleştirip kullanmanız ve meme ucunuza masaj yaparak süt akışını kolaylaştırmanız öneriliyor.
Eğer sorunuz devam ederse, cihazınızı garanti kapsamında incelettirebilir veya farklı bir pompa markası ile deneyebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Pompa
2. Süt Sağma
3. Lansinoh Eller Serbest Pompa Çekim Gücü
Bazı kullanıcılar, cihazın başlangıçta iyi çalışırken zamanla çekim gücünün azaldığını belirtirken, diğerleri cihazın hiç çalışmadığını veya çok az süt sağladığını dile getiriyor.
Tek memede maksimum 60 cc süt sağlanması, cihazın normal performansı mı yoksa cihazın bozuk mu olduğu konusunda net bir bilgi bulunmuyor.
Ancak, bazı kullanıcılar meme ucu ölçüsünün flanş ölçüsü ile uyumlu olmadığından şikayet ediyor.
Meme ucunuzu ölçerek, doğru flanş boyutunu kullanıp kullanmadığınızı kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca, cihazı doğru şekilde yerleştirip kullanmanız ve meme ucunuza masaj yaparak süt akışını kolaylaştırmanız öneriliyor.
Eğer sorunuz devam ederse, cihazınızı garanti kapsamında incelettirebilir veya farklı bir pompa markası ile deneyebilirsiniz.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Pompa
2. Süt Sağma
3. Lansinoh Eller Serbest Pompa Çekim Gücü
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
L
Leyla E. A.
30 Mart 2026 21:11
Merhaba bende aynı dertten muzdaripim başlık açacaktım çekmiyor tam olarak ilk aylardaki performansı yok üstelik çok kullanmadım yenidoğan da 10 gün yattı o dönem kullandım bi de son iki aydır işe başladım kullanmaya başladım bebeğim 8.5 aylık aldığım yere geri götürmek istiyorum bende çekmiyor elektrikli ile telrar çekmek zorunda kalıyorum
T
Tubanur E.
Premium Üye
1 Nisan 2026 11:01
İlk aldığımda hiç çekmiyor gibi geldi sağıyorum sağıyorum çok az çıkıyordu aldığım yere geri götürdüm incelemeye yolladılar bir problemi çıkmamış ama müşteri memnuniyeti için motorunu değiştirmişler motoru değiştiği için mi benim mi sütüm arttı sonradan bilmiyorum geldiğinde daha fazla süt almaya başladım
B
Betül K.
2 Nisan 2026 19:39
Ben bir ay kullandım sonra sağmadı 60 cc çıkıyordu ama süt vardı göğsümde bende elektrikli aldım meğer sütüm varmış 4 ay böyle idare ettim şimdi sütümde azaldı elektrikli de işe yaramıyor şuan ki aklım olsa yurtdışı markası var hastane tipi sağım yapan bir makine onu kiralarım ( alması biraz tuzlu )
Yükleniyor...