Lansinoh Eller Serbest Pompa Çekim Gücü

104 görüntüleme
Z

Zeynep C. Ç.

28 Eylül 2025 15:07
Lansinoh eller serbest pompa çekim gücü çok mu az benim sütüm mü az geliyor nasıl kullanıyorsunuz?
A

Anonim

28 Eylül 2025 15:13
Ben de bu konudan şikayetçiyim ilk kullandığımda gayet güzel çekti ama şuan hiç çekmiyor çekim gücü çok azaldı gibi ebebeğe götürdüm garantiye göndermek için ama deneyip motoru sağlam sıkımtı yok dediler eve geldim tekrar denedim yine çekmedi son çare hastaneye gittim hastanenin sağma pompası ile sağdım ve 210 cc süt çıktı ikisinden toplam. Bu kadar sütü sağamamış olması çok ilginç ebebek problem kabul etmiyor ama şuan makine işlevsiz hale geldi 5 cc bile sağmıyor bebeğim kendisi emiyor göğsümden
Z

Zeynep C. Ç.

28 Eylül 2025 15:16
Ben yeni aldım sütüm zaten azdı eller serbest olarak daha kullanışlı olur dedim ama bu seferde nerdeyse hiç çekmiyor öncesinde şarjlı lansinoh kullanıyordum çok daha iyiydi
A

Anonim

28 Eylül 2025 15:23
Ben de yeni almıştım ama sadece iki kere tam verimli kullanabildim sonrasında hiç çekmedi ama firma sorun yok diyor başka model alacağım mecbur
e

ea

28 Eylül 2025 15:30
Gogsunuze iyice yerlestirip elinizle alttan yukariya dogru destekleyin seviyeyi 9yapin, Ben bu sekilde verim aldim makineden
Z

Zeynep C. Ç.

28 Eylül 2025 16:11
Deniycem çok teşekkür ederim bu dönemde her öneriye muhtaç oluyor insan

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir