Süt Sağma

104 görüntüleme
A

Ayşe K.

16 Ağustos 2025 13:19
Lansinoh marka pompa kullanıyorum elektrikli bebeğim emiyo süt sağıyorum ama o kadar az geliyo ki en fazla 30 40 ml. Süt gelmeyi kesiyo pompada ama elimle sıktıgımda hala sütüm fışkırıyo kullananlar var mı acaba
Mihriban Y. .

Mihriban Y. ..

16 Ağustos 2025 13:27
Aynı marka eller serbest makine aldım. 3 aydır bebeğim emdiği için hiç kullanmadım fakat okula başlicam Eylül'de biberona alıştırmak için bu hafta sağdığımda çok az bir miktar süt geldi bende düzgün kuramadım heralde diye düşündüm çünkü bebeğimin kilosu ayına göre önde bile gidiyor neden az süt geldi bilemiyorum. Daha sık kullanan arkadaşlar bilgi verirse ben de sevinirim
A

Ayşe K.

16 Ağustos 2025 13:29
Aynı şekilde bende kilo alımı gayet güzel ama insan öyle az görünce biraz kafasına takıyor bide bi şey olsa kenarda süt olsun diye sağmak istiyor ama anlayamadım bir şeyi yanlış yapıyoruz galiba
C

Ceyda A.

16 Ağustos 2025 14:37
Merhabalar bende sütümü sağarak arttırdım sağdığım zamanlarda benimde çok az geliyordu araştırmalarım sonucunda pompada meme ucunu yerleştirdiğiniz göğüs kalkanının meme ucunu tamamen kavraması gerekiyor çoğu ürün 24 mm olarak geliyor fakat meme ucu içinde küçük kalıyor ondan dolayı süt az geliyor bu durum sütün azalmasına bile sebebiyet verebiliyor size tavsiyem kullandığınız pompanın flanş bölgesinin kaç mm olduğuna bakıp varsa küçük yada büyük boyunu alıp denemeniz 🙏 alışveriş sitelerine süt sağma pompası flanş yazınca çıkıyor
A

Ayşe K.

16 Ağustos 2025 17:05
Çok teşekkür ederim ama onlarıda araştırdım bi sürü boyutu var hangisi almam gerekiyo nasıl bilebilirim
R

Rabia Ö. B.

16 Ağustos 2025 18:37
Meme ucunuzu cetvelle ölçün kaç mm çıkıyorsa üstüne 1-2 mm koyup alın. Örneğin 15mm çıkan meme ucuna 17 uygun olacaktır. 15mm diye o şekilde almayın bu seferde sıkar tahriş eder
A

Ayşe K.

17 Ağustos 2025 04:25
Tamamdır çok teşekkür ediyorum deneyeceğim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir