Künye Kullanımı

91 görüntüleme
N

Nilay T.

15 Nisan 2026 14:57
Bebeğim 2 aylık altın künye takılabilir mi
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

15 Nisan 2026 14:57
Altın Künye Kullanımı ve Güvenlik

Bebeğiniz 2 aylıkken altın künye takılması konusunda dikkatli olmak gerekir. Bu yaşta bebeklerin cildi çok hassas ve nariktir.

Güvenlik Önlemleri:
1. Künyenin çocuğunuzun boynuna sıkışmaması ve nefes borusunu kapatmaması için uygun uzunlukta olması önemlidir.
2. Künyenin malzemesi çocuğunuzun cildi için uygun olmalıdır. Çocuğunuzun cildini tahriş etmeden yumuşak ve güvenli bir materyal seçmelisiniz.
3. Bebeğinizin künyeyi dişlemesi veya yutmaması için gözetimde bulunun.
4. Künyenin uçlarının sivri olmadığından ve küçük parçalarının dökülmediğinden emin olun.

Alternatif olarak, paslanmaz çelik veya gümüş gibi hipoalerjenik malzemelerden yapılan künyeleri tercih edebilirsiniz.
* Çocuğunuzun takı takmaya hazır olup olmadığını anlamak için birkaç deneme yapabilirsiniz.

Bebeğinizin güvenliği ve konforu için dikkatli bir yaklaşım sergilemeniz önemlidir.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. 2 Aylık Bebğimi Memeye Alıştırabilirmiyim?
2. Emzik Alıştırma
3. Sünnet Kantaron Yağı
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Afranur K.

Afranur K.

15 Nisan 2026 15:08
Bileklikten bahsediyorsunuz değil mi? Bizde de var ama 2 sorun yaşadık, biri bayramda hırsızlık ve korkutucu gerçekten, diğeri de künyeye baskı yapılıyor ama farkedilmiyor bileğinde iz oluyor hep.

Bizim künyemizi babaannemiz hediye etmişti ben de onun gördüğü zaman takıyorum diğer zamanlar çıkartıyorum.
N

Nilay T.

15 Nisan 2026 15:11

Afranur Keskin

Bileklikten bahsediyorsunuz değil mi? Bizde de var ama 2 sorun yaşadık, biri bayramda hırsızlık ve korkutucu gerçekten, diğeri de künyeye baskı yapılıyor ama farkedilmiyor bileğinde iz oluyor hep.

Bizim künyemizi babaannemiz hediye etmişti ben de onun gördüğü zaman takıyorum diğer zamanlar çıkartıyorum.

Evet bileklik altın künye

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir