2 Aylık Bebğimi Memeye Alıştırabilirmiyim?

176 görüntüleme
K

Kader B.

31 Ocak 2026 13:26
Merhaba , 2 aydır sütümü sağarak veriyorum bundan sonrası için bebeğimi memeye alıştırabilirmiyim?
Y

Yeşim

31 Ocak 2026 13:38
Bence alışır ama verebileceğim tavsiye yok. Instagramda emziren anne profiline bakın orda işe yarar şeyler bulabilirsiniz diye düşünüyorum
Seda C.

Seda C.

31 Ocak 2026 14:01
Göğüs ucu kullanarak alıştırabilirsiniz bir müddet sonra da onu bıraktırırsınıx
K

Kader B.

31 Ocak 2026 14:23
desteğe ihtiyacım var yazdıklarınız için teşekkür ederim
İ

İlayda A.

31 Ocak 2026 15:43
Silikonla ilk zamanlar tutturabilirsiniz tamamen onla emzirmeyin sonra bırakmıyorlar ben ilk bebeğimdi tecrübesizlikten o şekilde yaptım şuan onsuz emmiyor
Betül E.

Betül E.

31 Ocak 2026 16:31

Kader Bektaş

desteğe ihtiyacım var yazdıklarınız için teşekkür ederim

Kader hanım bende İlayda hanıma katılıyorum benim. Göğüs ucum olmadığı için silikonla başladık sonrasında göğüs ucum çıktı ama bebeğim 8 aylık hala onsuz ağzına süremedik memeyi
K

Kader B.

31 Ocak 2026 18:20

Betül Erdoğan

Kader hanım bende İlayda hanıma katılıyorum benim. Göğüs ucum olmadığı için silikonla başladık sonrasında göğüs ucum çıktı ama bebeğim 8 aylık hala onsuz ağzına süremedik memeyi

benimde göğüs ucum yok bebeğim göğüsümü kavrayamayınca sütümü sağmaya başladım şimdi de sütüm kesilir bebeğime süt veremem diye korkuyorum o yüzden emzirmek istiyorum
Betül E.

Betül E.

31 Ocak 2026 18:25

Kader Bektaş

benimde göğüs ucum yok bebeğim göğüsümü kavrayamayınca sütümü sağmaya başladım şimdi de sütüm kesilir bebeğime süt veremem diye korkuyorum o yüzden emzirmek istiyorum

Ben göğüs ucuyla emzirdim bi zararını görmedim Kader hanım. Bazı durumlarda ne gerekiyorsa onu yapıyoruz. Ben verdim çünkü 2 gün hastanede kaldık ve ememedi sürekli kilo kaybetti önemli olan sağlığı çok takılmayın kimin ne dediğine. Hastanede bize mama başlayacaktı sütümü sağmama izin vermediler ben sağdım mama yerine hastane de süt verdim. Her zaman kitabi bilgiler bizi mutlu etmiyor
S

Seyma S.

31 Ocak 2026 19:36

Kader Bektaş

Gogus ucunuzun olmasina gerek yok ingilizce de mesela breast feeding diye geciyor emzirme nipple feeding degil yani gogus ucu emzirmesi diye bir sey yok memeyi emmesi [var.ilk](var.ilk) aylar bebekte güçlü olmadigi icin emememistir artik emzirebilirsiniz
S

Seyma S.

31 Ocak 2026 19:37

Kader Bektaş

Emecegi zaman meme ucunuzu bebegin burun ve ust dudak arasindaki bolgeye surun agzini kocaman acinca memeyi yerlestirin.bebegin dudaklari memeyi tutunca

tipki bir baligin agzi gibi disa donuk olmali cenesi memenize temas ediyor burnu ise acikta kalacak sekilde olmali memenin ucunu degil kahverengi kismin buyuk bir bolumunu almali
E

Esra M.

31 Ocak 2026 20:41
Emzirme danısmanından destek alın derim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir