Konu Dışı Yazılan Hiçbir Mesaj Ciddiye Alınmayacak ve Silinecek.
8331 görüntüleme

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
3 Ağustos 2025 15:42
Lütfen ilgili başlık altında sorularınızı sorun. Bu kısımda sadece forum başlıkları önerileri istiyoruz.
E
Elif M. O.
16 Nisan 2026 22:09
Etiketleme olayı olsun bence
E
Elif M. O.
16 Nisan 2026 22:10
Resim yüklense hastalık olan yere alerjik bi durumleda resim koyulabilse
G
Gülhanım S.
16 Nisan 2026 22:24
Yeni gelenler için uygulamayı özetleyecek kısa bir video olmalı girişte. Ben bir kaç kezdir karıştırıyorum ama henüz kafamda tam oturtamadım.
Y
Y. E. .. K.
16 Nisan 2026 23:48
Kayıt ekranında girdiğimiz bilgiler çocuk doğum bilgileri ve biz şuan güncel bilgileri ekleyemiyoruz
Bence her iki bilgi de eklenip arasındaki referans değerleri hesaplanırsa ebeveynler için daha net olur
Örneğin doğum kilosu ve şuanki kilosu = kilo yaş aralığına uymuyor gibi
Sonrasında işlemler kısmı olarak günlük aldığı kalori ve besin bilgileri = yetersiz beslenme gibi
Bence her iki bilgi de eklenip arasındaki referans değerleri hesaplanırsa ebeveynler için daha net olur
Örneğin doğum kilosu ve şuanki kilosu = kilo yaş aralığına uymuyor gibi
Sonrasında işlemler kısmı olarak günlük aldığı kalori ve besin bilgileri = yetersiz beslenme gibi

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
17 Nisan 2026 19:09
Bu başlık altında sorularınız yanıtsız kalır maalesef. Yaşanılan sorunlar için genel bir konu açacağız.
Lütfen sorularınızı ilgili forum kategorilerine açmaya dikkat edin. Şimdilik bu konuyu kilitliyoruz.
Lütfen sorularınızı ilgili forum kategorilerine açmaya dikkat edin. Şimdilik bu konuyu kilitliyoruz.
Yükleniyor...