Konu Dışı Yazılan Hiçbir Mesaj Ciddiye Alınmayacak ve Silinecek.
8339 görüntüleme

Osman G.
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı
3 Ağustos 2025 15:42
Lütfen ilgili başlık altında sorularınızı sorun. Bu kısımda sadece forum başlıkları önerileri istiyoruz.
K
Kübra S.
9 Nisan 2026 13:42
Tahlil sonuçlarının yüklenip AI veya doktorlar tarafından yorumlanması yapılabilir. Hastalık takibi alanında tahlil sonuç yükleme gibi bir yer yok.
B
Beyza U.
9 Nisan 2026 14:04
Uyku takibi ve beslenme de yanlış bir şey yapsak geri alamıyoruz sonradan not ekleyemiyoruz bu geliştirilirse çok güzel olur
S
Sultan
9 Nisan 2026 19:59
Sünnet hakkında bilgi olabilir.

Deniz T.
10 Nisan 2026 18:28
Merhabalar uygulama da gorsel ya da tahlil ekleme kısmı yok araçlar-hastalık ve hasta kaydını yapiyorum ama hic bir sekil de olumlu olumsuz dönüş sağlanmıyor yapay zeka tarafindan da. Acaba bunun icin geliştirme yapılabilir mi ya da sadece abonelik alanlar mi gorsel ya da tahlil ekleye biliyor?
D
Deniz
11 Nisan 2026 07:20
@Tolga Şen yapay zeka doktorunu nasıl aktifleyebilirim asla bulamıyorum. Araçlardan hastalık kaydımı 1 kere yaptım herhangi bir yerden bir cevap alamadım muhtemelen yanlış yapmışımdır. Doktoru nasıl devreye sokacağım detaylı şekilde anlatabilir misiniz?

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
11 Nisan 2026 09:56
@Tolga Şen yapay zeka doktorunu nasıl aktifleyebilirim asla bulamıyorum. Araçlardan hastalık kaydımı 1 kere yaptım herhangi bir yerden bir cevap alamadım muhtemelen yanlış yapmışımdır. Doktoru nasıl devreye sokacağım detaylı şekilde anlatabilir misiniz?
Deneme sürümü mevcut. Deneme sürümü ile ücretsiz premium olabilirsiniz 7 günlük. Sağ altta profil kısmından ulaşabilirsiniz.

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
11 Nisan 2026 09:56
Merhabalar uygulama da gorsel ya da tahlil ekleme kısmı yok araçlar-hastalık ve hasta kaydını yapiyorum ama hic bir sekil de olumlu olumsuz dönüş sağlanmıyor yapay zeka tarafindan da. Acaba bunun icin geliştirme yapılabilir mi ya da sadece abonelik alanlar mi gorsel ya da tahlil ekleye biliyor?
Herkes görsel ekleyebiliyor. Sadece premium üyeler doktor yanıtı ve değerlendirme alabiliyor.
H
Hamide G.
12 Nisan 2026 20:07
Merhaba, ikşnci bebeğin büyüme takibi için bilgileri giremiyorum. Sadece doğum kilosu boyu vs. giriliyor ilk bebek için girilen aylık veriler ikinci bebek için yok. Bana yardımcı olabilir misiniz
B
Buket A.
13 Nisan 2026 19:26
Premium üyelik satın aldım bebeğimle ilgili osman hocama soru sormak istiyorum ama nerden soracağımı bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
14 Nisan 2026 02:07
Merhaba, ikşnci bebeğin büyüme takibi için bilgileri giremiyorum. Sadece doğum kilosu boyu vs. giriliyor ilk bebek için girilen aylık veriler ikinci bebek için yok. Bana yardımcı olabilir misiniz

Tolga Ş.
Yazılım Mühendisi
14 Nisan 2026 02:07
Premium üyelik satın aldım bebeğimle ilgili osman hocama soru sormak istiyorum ama nerden soracağımı bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?
H
Hamide G.
14 Nisan 2026 03:48
Ana sayfada en üstte çocuğunuzun adına tıkladıktan sonra diğer çocuklar arasında geçiş yapabilirsiniz.

Elif K.
14 Nisan 2026 13:41
Osmann hocam ıslak bez sayacı olsa çok verimli olur
D
Dilan D.
14 Nisan 2026 22:02
Hocam erkek bebek 4aylık gecmeyin ihsal pişik mukuslu hep ve hırıltısı var süt ürünlerine karşı alerjisi var dendi yemedigim halde ihsal oluyor dm kilosu 3400 şimdiki kilosı 7100 mamaya başlamalı mıyım ?
T
Tuğba G.
16 Nisan 2026 07:15
Cansu hanım ekleyeceğiz etiketleme özelliğini.
Ş
Şevval
16 Nisan 2026 11:34
Kendi profilimizde birkaç yazı yazabilmek iyi olurdu. Mesela “”ben şunu yaptım çok iyi geliyor” gibi yani takipçi mantığı var ama takip eden neden etsin onun bi amacı yok.
G
Gülşenaktaşlı
16 Nisan 2026 20:25
İyi çalışmalar konuşma gelişimi ile ilgili bir alt kategori olabilir önerileriniz benim için önemli
E
Elif M. O.
16 Nisan 2026 22:01
Bence öksürük hırıltı sesini yüklerken çok zor oluyor önceden kaydettiğimiz sesi yükleyebilsek bence daha iyi olur bide yaptığımız tahlilleri pdf olarak yüklenen bir kısım olsa çık daha iyi olur
E
Elif M. O.
16 Nisan 2026 22:07
Hastalık olayına daha çok altı başlık olanilir ve yaptırdığımı tahlilleri buraya pdf olarak yüklensede daha iyi olur
E
Elif M. O.
16 Nisan 2026 22:09
Uyku takiniyle emzirme takibi arka planda çalışmıyor hemen kapanıyor
Yükleniyor...