Kilo Verme
530 görüntüleme

Kübra Y.
31 Temmuz 2026 23:40
Arkadaşlar ben doğum kilolarımı veremiyorum. Çokta dikkat ediyorum ama olmuyor ne yapmam gereken sizler nasıl bir yol izlediniz?
H
Hasine K.
31 Temmuz 2026 23:51
Bende veremedim cunku kendimizi kandiriyoruz yiyoruz ve spor yapmiyoruz😕
H
Hasine K.
31 Temmuz 2026 23:52
Uzgunum belki msjim hoşunuza gitmicek ama malesef oyle

Kübra Y.
1 Ağustos 2026 00:13
Bende veremedim cunku kendimizi kandiriyoruz yiyoruz ve spor yapmiyoruz😕
H
Hasine K.
1 Ağustos 2026 00:18
Evet ama yediklerimi kisaniyorum ben sabah dikkat ediyorum aksam bozmus oluyorum

Kübra Y.
1 Ağustos 2026 00:20
Evet ama yediklerimi kisaniyorum ben sabah dikkat ediyorum aksam bozmus oluyorum

Kader T.
1 Ağustos 2026 00:48
Kendimi kandırmayı bıraktım, sabah ekmeksiz, yağsız, kaymaksız, balsız, reçelsiz ölçülü kahvaltı yapıyorum. Akşam yemeğinde zeytinyağı kullanıyorum ekmek yok mümkünse pilav yok. Gün içinde susamayı beklemeden 3 litre su içiyorum. Sabah ve akşam bebeğimi de alıp birer saat yürüyüşe çıkıyorum. Hem onun uykusu için iyi oluyor hem ben spor yapmış oluyorum. 2 haftaya yakın bir sürede 3 kilo verdim ama istikrarı korumazsam alacağımı biliyorum. Eşim yanımda tatlı yerken kendimi tutuyorum bir kaşıktan bir şey olmaz demiyorum çünkü bir kaşık 2 olur 3 olur biliyorum. Haftanın bir günü kahvaltı da istediğim bir şeyi yiyeceğim diyorum. 8 kilo fazlam kaldı ondan sonra daha serbest ama dikkatli olabilirim diyorum.
S
Sude ..
1 Ağustos 2026 01:04
Merhaba acaba ne kadar zaman oldu dogum yapalı kac kg aldınız?
M
Mushviga M.
1 Ağustos 2026 02:38
Ben 40 ı çıkmadan verdim ve üstüne dahada veriyorum.75 le hamile kaldım,93 le doğuma girdim,40 çıkmadan çöktüm ve şu an toparlamaya başladım 72 kiloyum.
D
Dilan
1 Ağustos 2026 05:52
4. Ayımızdayız Bende verdim sayılır 4 kilo fln kaldı ama bence bu biraz genetik ile ilgili regl olmaya başladınız mı ? Başlamadıysanız hormonlar da etkiliyor olabilir
H
Hasine K.
1 Ağustos 2026 06:26
Hamilelik kilolarini diyet spor yapmadan veren var. Bunye meselesi doğumdan sonra hic bisey yapmadan zayifliyorlar ben ac kalmadan kilo veremiyorum

Kübra Y.
1 Ağustos 2026 08:45
Kendimi kandırmayı bıraktım, sabah ekmeksiz, yağsız, kaymaksız, balsız, reçelsiz ölçülü kahvaltı yapıyorum. Akşam yemeğinde zeytinyağı kullanıyorum ekmek yok mümkünse pilav yok. Gün içinde susamayı beklemeden 3 litre su içiyorum. Sabah ve akşam bebeğimi de alıp birer saat yürüyüşe çıkıyorum. Hem onun uykusu için iyi oluyor hem ben spor yapmış oluyorum. 2 haftaya yakın bir sürede 3 kilo verdim ama istikrarı korumazsam alacağımı biliyorum. Eşim yanımda tatlı yerken kendimi tutuyorum bir kaşıktan bir şey olmaz demiyorum çünkü bir kaşık 2 olur 3 olur biliyorum. Haftanın bir günü kahvaltı da istediğim bir şeyi yiyeceğim diyorum. 8 kilo fazlam kaldı ondan sonra daha serbest ama dikkatli olabilirim diyorum.

Kübra Y.
1 Ağustos 2026 08:45
Merhaba acaba ne kadar zaman oldu dogum yapalı kac kg aldınız?

Kübra Y.
1 Ağustos 2026 08:46
Ben 40 ı çıkmadan verdim ve üstüne dahada veriyorum.75 le hamile kaldım,93 le doğuma girdim,40 çıkmadan çöktüm ve şu an toparlamaya başladım 72 kiloyum.

Kübra Y.
1 Ağustos 2026 08:47
Hamilelik kilolarini diyet spor yapmadan veren var. Bunye meselesi doğumdan sonra hic bisey yapmadan zayifliyorlar ben ac kalmadan kilo veremiyorum
S
Sude ..
1 Ağustos 2026 08:49
Ben doğum yapalı 1.5 yıl oldu.

Kübra Y.
1 Ağustos 2026 08:52
Ben de dogum yapalı tam 18 ay oldu, hamilelik sürecinde 35 kg aldım. Bu süreçte hastaneden cıktıgımda -8 -10 kg arasıydı geri kalan kiloları uzun bir zamanda yayılarak verdim. Bu süreçte diyetvari yedim bazen cok fazla saldım ama sıkı tuttugum heray güzel sonuc aldım günlük aldoğım kalorinin altında alıp üstünde yakmaya basladıgımda hızla gittiğini farkettim. Leslie, grow with jo antrenmanlarını uyguladım. Şuan aktif olarak koşuyorum. Günde 15-20 bin adım atmaya özen gösteriyorum belki yardımcı olur

Kübra Y.
1 Ağustos 2026 08:53
70 le hamile kaldım 91 le doğuma gittim. Doğumdan 3 gün sonra tartıldığımda 7 kilo gitmişti. Sütüm olmadı kırkım çıkana kadar yedim içtim 85-86 civarıydım. Aşırı bir ödemim de oldu bence hala biraz var. Çok dikkat etmeme rağmen tartıya yansımıyor. Vücudumda bir incelme var ama kesinlikle zayıflama değil ödemin gitmesi sadece. 82.5 da takılı kalmış durumdayım. Emzirmiyorum mama ile devam etmek zorunda kaldık. Regl oluyorum. Henüz daha eski düzenimde değil. Spor yapamıyorum evde yapabildiğim kadarını yapıyorum. Günde 3 lt su bitki çayları içiyorum. Ekmek tüketmiyorum. Ve 2 gündür şok diyet yapıyorum. Tartıda 100 gram bile eksildiğimi görmek beni mutlu edip motive edecek. Bu da işe yaramazsa kan değerlerime baktırıp bir diyetisyenle görüşeceğim. Eylülde çalışmaya başlayabilirim. İnşallah hareketle daha da gider. Ama tartıda takılı kalmak aşırı sinir bozucu. Doğum yapalı neredeyse 4 ay olacak. Sağlıklı besleniyorum sadece bu döneme özgü değil genel olarak yaşam tarzım bu yeme ile ilgili problem yaşamıyorum motivasyonum da var ama bu başka bir şey hormonlar mı vücudun iyileşme süreci mi ne bilmiyorum ama moral bozucu
E
Esin Y.
1 Ağustos 2026 08:54
Yaklaşık 4 günde 3 kilo verdim evet sağlıksız çok hızlı kilo vermek biliyorum ama bilerek isteyerek bu kadar vereyim demedim aralıkı oruç yapıyorum tavsiyemdir kızlar
Biz aynaya baktığımızda eğer mutlu değilsek olmaz 🌸🤍
S
Sude ..
1 Ağustos 2026 08:54
İnanın bende öyle. Koşmuyorum ama 20 bin adım atıyorum. Koşmaya vaktim bile kalmıyor

Kübra Y.
1 Ağustos 2026 09:05
Yaklaşık 4 günde 3 kilo verdim evet sağlıksız çok hızlı kilo vermek biliyorum ama bilerek isteyerek bu kadar vereyim demedim aralıkı oruç yapıyorum tavsiyemdir kızlar
Yükleniyor...