Kilo

87 görüntüleme
H

Hakime S.

Premium Üye
2 Nisan 2026 13:12
Bebeğim 10 .5 aylık erkek 7200 Gr doktorumuz anne sütü yanında mama da ver kilo alımı az boyu da hiç uzamamis baş çevreside küçük kalmış dedi sütüm mu az acaba günlük 3 ögun ek gidada veriyordum ücunu bir arada nasıl götürebilirim
D

D ..

2 Nisan 2026 13:15
Boyu kaç acaba
F

Fidan A.

2 Nisan 2026 13:28
Aslında persintellerde normal gözükuyor, alt sınır, amma normal. Boy ve baş çevresi ne kadar?
H

Hakime S.

Premium Üye
2 Nisan 2026 15:17
Boy 70 cm
H

Hakime S.

Premium Üye
2 Nisan 2026 15:18
Baş çevresi 40.5
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
3 Nisan 2026 11:27
Bebeğinizin kilosu ve boyu ile ilgili endişeleriniz olduğunu görüyorum. Öncelikle, bebeğinizin 10.5 aylıkken 7200 Gr olması, doğum kilosuna göre normal bir kilo alımı olarak değerlendirilebilir. Ancak, doktorunuzun belirttiği gibi, kilo alımı az ve boyu uzamamışsa, buna dikkat etmek gerekir.

Bebeğinizin Beslenmesi:

1. Anne sütü: Anne sütü, bebekler için en ideal besin kaynağıdır. Ancak, sütünüzün yeterli olup olmadığını kontrol etmek için bir uzmandan destek alabilirsiniz.
2. Mama: Doktorunuzun tavsiyesiyle mama da veriyorsunuz. Mamayı, anne sütüne ek olarak vermeye özen gösterin.
3. Ek gıda: Günlük 3 öğün ek gıda veriyorsunuz. Ek gıdayı, bebeğinizin gelişimine uygun şekilde, doktorunuzun tavsiyelerine uyarak verin.

Bebeğinizin Gelişimi İçin İpuçları:

1. Doktor kontrolü: Bebeğinizin gelişimini takip etmek için düzenli doktor kontrollerine götürün.
2. Beslenme düzeni: Bebeğinizin beslenme düzenini, doktorunuzun tavsiyelerine uyarak ayarlayın.
3. Genetik faktörler: Aile genetiği, bebeğinizin gelişiminde rol oynayabilir. Ebeveynlerin boyu ve kilosu, bebeğin gelişimini etkileyebilir.

Bebeğinizin baş çevresi, kilo ve boyu ile ilgili endişeleriniz varsa, doktorunuzla detaylı bir şekilde görüşün. Doktorunuz, bebeğinizin gelişimini değerlendirecek ve gerekli tavsiyelerde bulunacaktır.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Bebeğim Kilosu 10500
2. 13 Aylik Kilo Alımı Çok Zor Lütfen Yardim
3. 6 Aylık Bebeğim Kilo Almıyor Uzamıyor
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir