6 Aylık Bebeğim Kilo Almıyor Uzamıyor

123 görüntüleme
A

Ayfer A.

27 Haziran 2025 21:22
Merhabalar bebeğim 39+4 te 3095 kg 50 cm olarak doğdu boyu. Şu an tam 6 aylık 6980 gr 65 cm. Doktor boy ve kilosunun çok düşük olduğunu söyledi acil ek gıda önerdi. Böyle bir durum yaşayan var mı hocam eğer görüyorsanız sizde cevaplar mısınız 🙏
D

Deniz K.

27 Haziran 2025 22:30
Bana doktorum 5. Ayda doğum kilosunun 2 katına çıkmasını bekleriz demişti yani sizin bebeğin kilosu normal gözüküyor bence zaten 5. Aydan sonra çok daha yavaş kilo alıyorlar. Boy da genetik faktörlere göre değişir yani.
F

Fatma S. ..

27 Haziran 2025 22:50
2 katına çıkmış olması gerekiyor sizinki öyle zaten. Hani düşükte değil çok düşük demesi şaşırtıcı. Kilo alsın diye ek gıdaya çok hızlı başlamayın sakın kabızlık yaşarsınız
E

Eda K.

27 Haziran 2025 23:41
Ben de 41+6 da doğum yaptım oğlumda pesekinovarüs vardı doğuştan ayakları içe dönük doğdu muayenelerimde doktorum normal bebek 50 cm se seninki 45 cm olacak dedi ama doğduğunda 50 cm di bende belli bir süre boyu konusunda endişelendim ama 6 ayından sonra daha belirgin bir boy atma oluyor bebeklerde bende genetik açıdan doktora sorduğumda 3 yaşından sonra genetik olup olmadığı anlaşılıyormuş anladığım kadarıyla o zamana kadar pek birşey söyleyemiyorlar
A

Ayfer A.

28 Haziran 2025 07:47
Hepinize yorumlarınız için çok teşekkür ederim🙏 bende sizler gibi doğumdan sonra 2 katına çıksa yeter diye biliyordum ama her zaman götürdüğüm doktor öyle dedi. Birde alerjik bi bebek çok kaka yapıyor ondan mı acaba. Boy olarak da babası uzun ben kısayım. Ama doktor çok geride kalmış acil ek gıdaya geç dedi ondan beri üzüntüden kahroldum 🥺

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir