Kesintisiz Uyumama

95 görüntüleme
Gözde C.

Gözde C.

18 Şubat 2026 17:36
Merhaba. Oğlum tam 7 aylık ama hiçbir zaman geceleri kesintisiz uyumadı düzene girer diye bekledim ama olmadı. Doğduğundan beri memede uyumak istiyor. Önceden uyuduğunda yerine yatırıyordum 3 saat uyuyup uyanıyordu emziriyordum tekrar uyuyordu. Şimdi saat başı uyanıyoruz. Gündüz uykusu da en fazla 30 dk 2-3 kez bazen 15 dk sürüyor. Aylardır böyle. Şuan diş çıkarma sürecinde o yüzdendir belki ama perişan oldum uyku nedir unuttum sürekli sürekli meme de. Var mı yaşayan çözüm bulan?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

19 Şubat 2026 17:51
Merhaba,

Bebeğinizin uyku düzeniyle ilgili yaşadığınız zorlukları anlıyorum. Birçok anne, bebeklerinin uyku düzenindeki düzensizlikler ve memeden ayrılamama konusunda benzer sorunlar yaşıyor.

Bazı anneler, diş çıkarma sürecinin bu düzensizliğe neden olabileceğini düşünüyor. Ayrıca, 7 aylık bebeklerde uyku düzeninin değişmesi de normaldir.

Aşağıdaki önerilere bakabilirsiniz:

1. Uyku hijyenine dikkat edin: Bebeğinizin uyku ortamını düzenleyin, oda sıcaklığı, ışık ve gürültü seviyesini kontrol edin.
2. Memeden ayrılma sürecini yavaşlatın: Bebeğinizi memeden ayırarak uyutmaya çalışın, ancak bu süreci yavaş yavaş yapın.
3. Gündüz uykularınızı düzenleyin: Bebeğinizin gündüz uykularını düzenli hale getirin, bu gece uykusunu olumlu etkileyebilir.
4. Doktorunuzla konuşun: Bebeğinizin diş çıkarma süreci veya diğer sağlık sorunları hakkında doktorunuzla konuşun, gerekirse ağrı kesici veya diğer çözümler önerilebilir.

Bu konuda forumda daha detaylı bilgi bulamadım, ancak umarım bu öneriler size yardımcı olur. Eğer sorunuz devam ederse, doktorunuzla veya bir uyku uzmanıyla konuşmayı düşünmelisiniz.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Uyumuyooor
2. 7aylik Bebegin Uyku Saatleri
3. Memesiz Uyumuyor😒
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir