Memesiz Uyumuyor😒

263 görüntüleme
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 10:35
Merhabalar

kızım beş aylık memesiz uykuya dalamıyor önerilerinizi alabilir miyim çünkü çok yoruldum. Emzik de kullanmıyor. 🥹🥹🥹
H

Hayat M. ..

28 Ocak 2026 10:39
Merhaba, benim kızım da aynı şekilde,beş buçuk aylık ille meme ile uyumak istiyor ayakta kucakta sallıyorum ama yok ille de istiyor gece her kalktığında emmek istiyor, benimki de emzik almıyor,dün vermeden uyutmak istedim ağlamaktan uyumadı
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 10:40

Hayat Mut

Merhaba, benim kızım da aynı şekilde,beş buçuk aylık ille meme ile uyumak istiyor ayakta kucakta sallıyorum ama yok ille de istiyor gece her kalktığında emmek istiyor, benimki de emzik almıyor,dün vermeden uyutmak istedim ağlamaktan uyumadı

Ne yapmamız lazım ya kendi de uyumuyır beni de uyutmuyor 🥲🥲
T

Tuğçe T. K.

28 Ocak 2026 11:12
Benim de aynı şekilde kızım. Üstelik neredeyse bir buçuk aydır geceleri saat başı ya da iki saatte bir uyanıyor gün içindeki uykuları da 30-45 dk. Çok zorlanıyorum. Gündüz emmiyor gece emiyor ve memesiz uykuya geçmiyor. Kendiliğinden düzelmesini umuyorum
E

Ebru Ç.

28 Ocak 2026 11:15

Tuğçe Tekkan Köker

Benim de aynı şekilde kızım. Üstelik neredeyse bir buçuk aydır geceleri saat başı ya da iki saatte bir uyanıyor gün içindeki uykuları da 30-45 dk. Çok zorlanıyorum. Gündüz emmiyor gece emiyor ve memesiz uykuya geçmiyor. Kendiliğinden düzelmesini umuyorum

Benim oğlum da tamamen aynı şekilde 6 ay 3 günlük bir buçuk aydır böyleyiz ne zaman düzelir diye bekliyorum gündüz uykuları 35 dakika gece de bir saatte bir uyanıyor ki emmek istiyor emzikte Kabul etmiyor biberon da almıyor
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 11:17
Nasıl yapacağız sevgili anneler yandık desenize😂
S

Seval Y.

28 Ocak 2026 11:21
Tam 5. Aya giriyoruz, 3 gündür hersey yoluna girdi memesizde uyutmaya dönebiliyorum diye sevinirken dün akşam başlayan dis atakları sebebi ile yine memede uyutmaya geçtik onda bile ağlıyor sakinlesemiyor. Artik bende çok yıprandım. Uyku egitimi verecek gücumde kalmadi. Umarım toparlariz
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 11:57

Seval Yelken

Tam 5. Aya giriyoruz, 3 gündür hersey yoluna girdi memesizde uyutmaya dönebiliyorum diye sevinirken dün akşam başlayan dis atakları sebebi ile yine memede uyutmaya geçtik onda bile ağlıyor sakinlesemiyor. Artik bende çok yıprandım. Uyku egitimi verecek gücumde kalmadi. Umarım toparlariz

Vallahi ne uyku eğitimi ne başka bir şey her şey çocuğa göre değişiyor😑😑
S

Seval Y.

28 Ocak 2026 12:00

Merve D

Vallahi ne uyku eğitimi ne başka bir şey her şey çocuğa göre değişiyor😑😑

O kadar haklısın ki, bazen kendimi sorguluyorum ben mi yanlış bir şey yapıyorum diye. Benle dogum yapan arkadaşım bebegi akşam 10 gibi yatıp kesintisiz 7 ye kadar bebeğinin uyudugunu söylüyor. Sorguluyorum artik kendimi
E

Elif G. A. Ö.

28 Ocak 2026 12:01
Merhaba, biz de benzer durumdayız. Yardım alma şansınız varsa geceleri kendinize bebeğinizin durumuna göre 2 ya da 3 saat belirleyip o saatler dışında bebeği siz almayın o saatlerde emzirin. O saatler dışında size yardım eden kişi alsın bebeği. Maalesef ağlıyor ama en azından aç olmadığını ve güvende olduğunu bilerek beklemeye çalışıyor insan. Yani en azından şu an biz böyle yapmaya çalışıyoruz, doktorumuz da böyle anlatmıştı. Uyanık ama mayışmış şekilde yatağa bırakıp orada pişpiş, ninni ağlarsa kucağımıza alıyoruz. Biz bunu denemeye başladık evet kolay değil ama başka türlü de çözülecek gibi durmuyor bilmiyorum. Çünkü anneyi görünce kokudan direkt meme arıyor
Ö

Özay A.

28 Ocak 2026 12:29
Onunca aydan bildiriyorum memesiz uyumuyor, bende çok yorgunum ama tek baktığım için başka çözümler deneyemiyorum... İlla ki bir noktadan sonra bırakacağız diye teselli ediyorum:)
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 12:31

Özay Atmaca

Onunca aydan bildiriyorum memesiz uyumuyor, bende çok yorgunum ama tek baktığım için başka çözümler deneyemiyorum... İlla ki bir noktadan sonra bırakacağız diye teselli ediyorum:)

Bende gurbette oldugum için tek bakıyorum. Tuvalet lüks haline gelmeye başladı. Bırakıp da gidemiyor insan. Allah bize yardım etsinnn😁🥹🥹🥹
Ö

Özay A.

28 Ocak 2026 12:35
Allah bütün annelere yardım etsin, çocuklarımız büyüdükçe bizde rahatlayalım biraz ya:)
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 12:36

Özay Atmaca

Allah bütün annelere yardım etsin, çocuklarımız büyüdükçe bizde rahatlayalım biraz ya:)

Büyüdükçe sorunlar da geliyor. Bide 40 ı çıksın gör rahatlıgı dediler😁 aklıma geldikçe gülüyorum
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 12:38

Seval Yelken

O kadar haklısın ki, bazen kendimi sorguluyorum ben mi yanlış bir şey yapıyorum diye. Benle dogum yapan arkadaşım bebegi akşam 10 gibi yatıp kesintisiz 7 ye kadar bebeğinin uyudugunu söylüyor. Sorguluyorum artik kendimi

O nasıl oluyor bende anlamıyorım. Böyle örnekler oldukça bende kendimi kötü hissediyorum ama elimizden geleni yapıyoruz. Ağlayarak da bebek uyutamayız🥲🥲 mecbur meme
Ö

Özay A.

28 Ocak 2026 12:38

Merve D

Büyüdükçe sorunlar da geliyor. Bide 40 ı çıksın gör rahatlıgı dediler😁 aklıma geldikçe gülüyorum

Haklısınn diyecek bir şeyim yok😂 yorgunluğumuz çoğalacak ama biz yine de kendimizi teselli edelim çünkü bazen delirecek gibi oluyorum.
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 12:39

Elif Görkem Arslantürk Özaslan

Merhaba, biz de benzer durumdayız. Yardım alma şansınız varsa geceleri kendinize bebeğinizin durumuna göre 2 ya da 3 saat belirleyip o saatler dışında bebeği siz almayın o saatlerde emzirin. O saatler dışında size yardım eden kişi alsın bebeği. Maalesef ağlıyor ama en azından aç olmadığını ve güvende olduğunu bilerek beklemeye çalışıyor insan. Yani en azından şu an biz böyle yapmaya çalışıyoruz, doktorumuz da böyle anlatmıştı. Uyanık ama mayışmış şekilde yatağa bırakıp orada pişpiş, ninni ağlarsa kucağımıza alıyoruz. Biz bunu denemeye başladık evet kolay değil ama başka türlü de çözülecek gibi durmuyor bilmiyorum. Çünkü anneyi görünce kokudan direkt meme arıyor

Çok güzel bir çözüm. Akşamları babası işten gelince ancak el değiştiriyorum. Diğer türlü kimsem yok burada😒
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 12:40

Özay Atmaca

Haklısınn diyecek bir şeyim yok yorgunluğumuz çoğalacak ama biz yine de kendimizi teselli edelim çünkü bazen delirecek gibi oluyorum.

Daha delirmedik mii 😁 sabrın sonu güzel olacak sevgili annişler. Çok sıkıldıgımda eşime yüklemeye devam😂😂😂
L

Liva K.

28 Ocak 2026 20:04
Merhaba bebeğim 5 aylık biz de böyleydik artık emziksiz bile uyuyor. Uykusunun geldiğini anladığomda son ses beyaz gürültü açıp banyoya giriyorum yukarı aşağı squat çeker gibi eğilip kalkıyorum 5 dakikada uyuyor. Banyo karanlık ve yankı yapan bir ortam olduğı için çok faydasını gördüm
Merve D.

Merve D.

28 Ocak 2026 21:05

Liva Kayacan

Merhaba bebeğim 5 aylık biz de böyleydik artık emziksiz bile uyuyor. Uykusunun geldiğini anladığomda son ses beyaz gürültü açıp banyoya giriyorum yukarı aşağı squat çeker gibi eğilip kalkıyorum 5 dakikada uyuyor. Banyo karanlık ve yankı yapan bir ortam olduğı için çok faydasını gördüm

Banyo olması değişik olmuş. Beyaz gürültü meselesini tekrar deneyim. Ayrıca squat işini de denedim. Ertesi gün yürüyememiştim uyutacam diye😂😂
L

Liva K.

28 Ocak 2026 21:17

Merve D

Banyo olması değişik olmuş. Beyaz gürültü meselesini tekrar deneyim. Ayrıca squat işini de denedim. Ertesi gün yürüyememiştim uyutacam diye😂😂

Ben doğduğundan beri ilk defa beyaz gürültü kullanmaya başladım. Gündüzleri karartma perde kullansak bile etraf tam karanlık olmuyor ve her şey dikkatlerini çekiyor. Banyo zifiri karanlık olduğu için yenik düşüyorlar. Ben açıkcadı uyku eğitimine karşıyım bebeğim büyünce zaten beni istemeyecek bu günlerin tadını çıkarmak istiyorum istesek de bir daha böyle sarılıp emerek uyumayavaklar çünkü. Ama rutin olayına sonuna kadar katılıyorum. Sabah 10 dakika geç kaldırsam bile uykuda direnç başlıyor emerek uyumak istiyor. Açıkcası ben her dakika yapay zekaya yazıp ona göre ilerliyorum söylediği her şeyi yaptığımdan beri uykuya direnci de azaldı kolumda yatarak da 5 dakikada uyuyor. Bazen oynadığımız oyunlar da stresini arttırdığı için sadece emerek rahatlıyorlar

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir