Uyumuyooor

169 görüntüleme
A

Ahsen

3 Ocak 2026 17:20
Bebeğim 7.5 aylık uyumuyor resmen. Gündüz uykuları iyidi 2 haftadır artık gündüzde uyumuyor. Geceleri karanlık sessiz oda da yatırıyorum saat başı ağlıyor meme istiyor. Gece 3 - 4 gibi uyanıyor uyumak istemiyor. Artık çok zorlanmaya başladım. Ne yapmalıyım?
Ümran A.

Ümran A.

3 Ocak 2026 17:23
Diş sancısı olabilir doktorunuza danışıp ağrı kesici verebilirsiniz yatmadan önce.
Ya da gündüz uyku saati fazla geliyor olabilir, son uyku ile gece uykusu arası çok uzun olup çok yoruluyor olabilir. Yorulunca daha sık uyanıyorlar :/
Ve ya atak haftasında olabilir🥲
Meltem G. Y.

Meltem G. Y.

3 Ocak 2026 17:50
Merhaba benim bebeğimde saat başı uyanıp sürekli memede uyuyor 7 ay 23 günlük neredeyse 1 aydır hep bu şekilde düzenli uykusu vardı aslında gece 2 defa emmek için uyanır geri uyurdu 7. Ayda ayarları bozuldu resmen kurulu saat gibi sürekli saat başı ağlıyor meme istiyor diş diye yorumluyorum ama gündüz sıkıntı belirti yok atak filan heralde bilmiyorum 😔 bende çok zorlanıyorum
A

Ahsen

3 Ocak 2026 17:53
@Ümran Asil bende diş sandım ama çıkarttı dişleri huy mu edindi acaba
B

Büşra Ö.

3 Ocak 2026 18:03
7. Ayda aynı sıkıntıları bende yaşadım. Memeden ayrılınca uyanıyordu. Biraz sürdü sonra geçti diş hastalık vs çocuğu rahatsız eden bişeyler olduğunda oluyor korkmayın geçecek. Böyle kalmıyorlar çok değişkenlik gösteriyor çocuklar.
A

Ahsen

3 Ocak 2026 18:05
@Büşra Öztürk ne zaman uykusu düzene girdi 🥹
C

Ceren ..

3 Ocak 2026 18:17
bizde de aynı durum var ya 6.5 aylık yıldım gerçekten
Kübra Ö.

Kübra Ö.

3 Ocak 2026 18:48
Benimki de 7 buçuk aylık.yanından ayrıldığım an uyanıyor.yatakları katiyen ayıramıyorum. Gündüz uykuları da toplam 2 saat bile değil
Ümran A.

Ümran A.

3 Ocak 2026 18:51
Tüm 7-8 aylık anneleri aynı şeyi yaşıyor demekki:/ benim kızımda 7,5 aylıkuykuları berbat diş diye düşünüyordum ben . Alltakileri çıktı da üstler zorluyor 🥲
D

Damla B.

3 Ocak 2026 18:52
7 aylık olduk dediğiniz her şey bizde de var.gece 1 kez emmeye kalkan kızım saat başı kalkıp ağlıyor.alt 2 dişi çıktı ama bilmiyorum diş mi değil mi 😔 bir anda teptaklak oldu uyku düzeni.gündüz uykuları kısaldı maksimum30 dakika uyuyor artık o da nadir. Yanından kalktığım an basıyor çığlığı. İlla yanında yatmamı istiyor.Atak mıdır nedir anlamadık gitti
Y

Yağmur Ö.

4 Ocak 2026 01:41
Bizimfe 6 aylık gece 3 te uyanıyor ve asla uyumuyor sabahlıyoruz artık sabrım kalmadu sürekli ağlıyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir