Kaynana

499 görüntüleme
K

Kübra G.

19 Ocak 2026 18:22
17 aylık oğluma ben çalıştığım için kendi annem ve kaynanam dönüşümlü bakıyor. Kaynana kişisi oğluma bebeğim demeyi öğretmiş sürekli çocuğa bebeğim bebeğim diyip duruyor aşkım falan da öğretecekmiş de onları dememiş oğlum. Evin içinde benim çocuğuma bebeğim aşkım diyip duruyor ve bu durum beni sinir ediyor. Çocuk kendi çocuğu sanki bazen bana öyle davrandığını hissediyorum. Yiyeceği içeceği şeyler konusunda karışıyor ben bir şey dediğimde küsüyor tersliyor ben ters davranınca hemen bi savunmaya geçmeler falan eşim de anasına düşkün bir şey dedirtmiyor kendi de diyemiyor dese de gerçi anlayan yok. Çok sıkıldım saçma sapan öğrettiği şeylerden tavırlarından çok bilmiş havalarından sürekli çocuğuma kendi çocuğuymuş gibi davranmasından. Ne desem ne yapsam bilmiyorum kadın laftan anlamıyor.
K

Kübra G.

19 Ocak 2026 21:09
Bebişler uyuyorsa yatın uyuyun hanımlar benim sabah iş var siz de dinlenin 🙂
Fatma A. U.

Fatma A. U.

19 Ocak 2026 21:10
Bebişler uyumuyor ama kahve içelim karşılıklı hepinize afiyet olsun işe yarın yarı ayık şekilde gideriz kızımla😁
B

Büşra K. ..

19 Ocak 2026 21:15
Kahve içen hanımlara afiyet olsun uyuyan hanımların da hayırlı geceleri olsun ben birini uyuttum sıra diğerinde 🤦‍♀️

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir