Kaynana

946 görüntüleme
K

Kübra G.

19 Ocak 2026 21:22
17 aylık oğluma ben çalıştığım için kendi annem ve kaynanam dönüşümlü bakıyor. Kaynana kişisi oğluma bebeğim demeyi öğretmiş sürekli çocuğa bebeğim bebeğim diyip duruyor aşkım falan da öğretecekmiş de onları dememiş oğlum. Evin içinde benim çocuğuma bebeğim aşkım diyip duruyor ve bu durum beni sinir ediyor. Çocuk kendi çocuğu sanki bazen bana öyle davrandığını hissediyorum. Yiyeceği içeceği şeyler konusunda karışıyor ben bir şey dediğimde küsüyor tersliyor ben ters davranınca hemen bi savunmaya geçmeler falan eşim de anasına düşkün bir şey dedirtmiyor kendi de diyemiyor dese de gerçi anlayan yok. Çok sıkıldım saçma sapan öğrettiği şeylerden tavırlarından çok bilmiş havalarından sürekli çocuğuma kendi çocuğuymuş gibi davranmasından. Ne desem ne yapsam bilmiyorum kadın laftan anlamıyor.
K

Kübra G.

20 Ocak 2026 08:49
Cagla Kupeli
Home office calisma sansiniz var ise degerlendirin. Ya da bakici diyecegim ama o konuda aci bir tecrubem oldugundan pek tavsiye etmiyorum 😞
Maalesef. Bakıcıya da pek güven olmuyor o yüzden bu duruma katlanmak zorundayım ya da en son suratımdan tavırlarımdan bakmıycam artık mı der kaynana bilmem
Cagla K.

Cagla K.

20 Ocak 2026 08:55
Kübra G.
Maalesef. Bakıcıya da pek güven olmuyor o yüzden bu duruma katlanmak zorundayım ya da en son suratımdan tavırlarımdan bakmıycam artık mı der kaynana bilmem
Oyleyse ister darilsin ister kirilsin siniri net olarak cizin. Cocuk sizin ve sizin kurallariniz gecerli olmali. Bir anlamaz iki anlamaz belki ama sizin bu konuda durusunuz net ve kararli olursa tavirlarina ceki duzen verebilir -insallah- 😅
Ö

Öykü K.

20 Ocak 2026 09:22
Kübra hanım merhaba sizi çok iyi anlıyorum benim kaynanamda oğluma benim bi tane almak istediğim aeyi hiç sormadan alıyo giydiriyo bişeyleri nasıl giydiricepimi söylüyo falan ama eşinizle konuşmanız lazım gercekten benim ki gelmezse gelmesin falan bile diyo bunu eşinizle konusun ve kaynananızı da kaale almayın ve diyince benim cocugum ven bıyle büyütüyorum gerekirse annenize bırakın kimse çocugunuza istemediğiniz bir ley yapamaz iyi bir yolunu bulun ve az muhattap olun
K

Kübra G.

20 Ocak 2026 10:39
Öykü Karaduman
Kübra hanım merhaba sizi çok iyi anlıyorum benim kaynanamda oğluma benim bi tane almak istediğim aeyi hiç sormadan alıyo giydiriyo bişeyleri nasıl giydiricepimi söylüyo falan ama eşinizle konuşmanız lazım gercekten benim ki gelmezse gelmesin falan bile diyo bunu eşinizle konusun ve kaynananızı da kaale almayın ve diyince benim cocugum ven bıyle büyütüyorum gerekirse annenize bırakın kimse çocugunuza istemediğiniz bir ley yapamaz iyi bir yolunu bulun ve az muhattap olun
Deneyeceğim bakalım. Eşim ters biraz annesine laf söyletmiyor bir şey desem yaşlı kadından ne bekliyorsun işte annene de söylüyor musun böyle falan diyip işin içinden çıkıyor bakalım inşallah bi yolunu bulacağım
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 12:14
Ayy bıktık artık ya benimki de bir ara annem diyordu deme dedim beni dinlemedi eşime söylettim öyle kesdi keşke sadece anneniz bakabilse Allah yardımcınız olsun tavır koyun diycem de el mahkum işte
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir