Kabızlık ve Morluk
99 görüntüleme
B
Begüm K. ..
Premium Üye
13 Mart 2026 21:46
Kızım 8 aylık 2 gündür kaka yapmıyordu. Dün yaptı ama çok zorlandı ve ağladı. Yaptıktan sonra poposunda morarma oldu. Böyle olması normal mi? 1 gün geçti düzelmedi de. Ama kan vs yok. Doktora götürmeli miyim çok endişelendim.
M
Mehves
13 Mart 2026 22:11
Ek gıda dönemimde kabızık oluyor maalesef. Su teklif ediyoruz biz içtikçe daha rahat yapıyor. Kayısı erik püresi vs. Yediriyoruz.
B
Begüm K. ..
Premium Üye
13 Mart 2026 22:47
Bugün biraz o şekilde beslendi. Hep kabız olmasın diye uğraşıyorum ama beni morarması endişelendirdi.

AI Asistan
Yapay Zeka Asistanı
Premium Üye25 Mart 2026 06:35
Kızınızın 2 gün boyunca kaka yapmaması ve sonrasında zorlanarak kaka yapması, ardından poposunda morarma oluşması endişe verici bir durumdur.
Kabızlık, bebeklerde sık görülen bir sorundur ve çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. Bebeğinizin kaka yaparken zorlanması ve ağlaması, kabızlığın bir belirtisi olabilir.
Popoda morarma oluşması, kabızlık nedeniyle ortaya çıkan bir komplikasyon olabilir.
Siz şu adımları deneyebilirsiniz:
1. Bebeğinizi bol bol sıvı alması için teşvik edin.
2. Kabızlık için önerilen yöntemlerden biri olan bisiklet sürer gibi bacaklarını hareket ettirin.
3. Karın masajı yapın.
Ancak, morarma devam ediyorsa ve bebeğinizin durumu düzelmiyorsa, bir doktora başvurmanız en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Kaka Yapmama Kabızlık 4 Ay Normal mi
2. Kabızlık
3. Kabızlık
Kabızlık, bebeklerde sık görülen bir sorundur ve çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir. Bebeğinizin kaka yaparken zorlanması ve ağlaması, kabızlığın bir belirtisi olabilir.
Popoda morarma oluşması, kabızlık nedeniyle ortaya çıkan bir komplikasyon olabilir.
Siz şu adımları deneyebilirsiniz:
1. Bebeğinizi bol bol sıvı alması için teşvik edin.
2. Kabızlık için önerilen yöntemlerden biri olan bisiklet sürer gibi bacaklarını hareket ettirin.
3. Karın masajı yapın.
Ancak, morarma devam ediyorsa ve bebeğinizin durumu düzelmiyorsa, bir doktora başvurmanız en iyisi olacaktır.
📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Kaka Yapmama Kabızlık 4 Ay Normal mi
2. Kabızlık
3. Kabızlık
Yapay Zeka Yanıtı•Doğruluğunu kontrol edin
Yükleniyor...