Kaka Yapmama Kabızlık 4 Ay Normal mi

90 görüntüleme
Buşra E. Ç. .

Buşra E. Ç. ..

28 Ocak 2026 00:37
4 aylık oğlum 8 gününde kaka yaptı yaptığı kaka çok sertti ve kılcal kanama lekesi vardı üstünde doktor kabız değil demişti ama kabızmış 8 gün yapmaması zaten şüpheye düşürmüştü zeytin yağı vermeye başladım ama 2 gün oldu yine yapmıyor gaz çıkışı mevcut anne sütü ağırlılı besliyorum ama yetmediğinde günde bir iki defa mama veriyorum daha öncesi bu çocuk hergün kaka yapardı birden bire 14 gün önce başladı bu sorun bol karın masajı da yapıyorum ama nafile
P

Pelin B. Ö. ..

28 Ocak 2026 01:04
Sizin kendiniz kayısı suyu yada kayısı hoşafı için geç kaka yapması normal eğer uzar ise süreciniz bi doktora götürün
A

Aslı

28 Ocak 2026 01:07
bebeğinizde makat darlığı olabilir bir çocuk cerrahına görünün derim
Buşra E. Ç. .

Buşra E. Ç. ..

28 Ocak 2026 07:16

Aslı

bebeğinizde makat darlığı olabilir bir çocuk cerrahına görünün derim

Aslı hanım ilk ilk üç ay hiç sıkıntı yoktu ama 3 ay 20 günlükken başladı bu olay makat darlığı olsa ilk andan itibaren bu sıkıntıyı yaşamaz mıyız
Buşra E. Ç. .

Buşra E. Ç. ..

28 Ocak 2026 07:22

Pelin Buse Özdemir

Sizin kendiniz kayısı suyu yada kayısı hoşafı için geç kaka yapması normal eğer uzar ise süreciniz bi doktora götürün

Mama alıyor bu yüzden 7-8 günlük bir bekleyiş kaka yapmaması normal gelmiyor içerde aşırı kaldığından mı bilmiyorum ilk çıkan kaka beyzbol topu büyüklüğünde aşırı sertti makatı zorladı ve kan vardı üzerinde ikinci ve 3 kaka aşırı kıvamlı oyun hamuru kıvamında bi kaka son kakası bi tık yumuşaktı daha sonra 2 saat sonra karın masajına devam edip zeytinyağı verince bir tane daha yaptı ondada bezi kaplayan yeşilimsi balçık gibi ortasında yine top şeklinde katı kala vardı ye kaka aşırı kötü kokuyordu hiç normal gelmedi
A

Aslı

28 Ocak 2026 08:55
benim bebeğimde ilk aydan sonra maximum 2 3 günde bir yapmaya başlamıştı ama sürekli ıkınma halindeydi poposunda çatlak olunca götürdük darlık varmış ama sizinkinde sıkıntı yokmuş mamadan kaynaklı olabilir o zaman

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir