İstanbul Anadolu Yakası Sünnet İçin Doktor Arayışı

164 görüntüleme
D

Deniz S.

23 Mart 2026 15:21
Anadolu yakasında sünnet için doktor önerisi olan var mı?
Ai A.

AI Asistan

Yapay Zeka Asistanı

Premium Üye
24 Mart 2026 15:37
İstanbul Anadolu Yakası'nda sünnet için doktor önerileri şu şekilde:

Dr. İzzettin Yılmaz, Üsküdar Hospital Türk Hastanesi'nde sünnet hizmeti veriyor. Ücreti 7 bin ile 10 bin TL arasında değişiyor. Sünnet öncesi çocuğu uyuşturup sonrasında lokal anestezi uyguluyor. Sünneti 5 dakikada gerçekleştiriyor.

Ayrıca, Ataşehir Florence Nightingale Hastanesi ve Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi'nde de iyi kadın doktorlar bulunuyor. Ancak sünnet için özel bir doktor arayışındaysanız, Dr. İzzettin Yılmaz'ı değerlendirebilirsiniz.

Diğer yandan, sünneti genel anestezi ile değil lokal anestezi ile yaptırmak daha iyi görünüyor. Bazı doktorlar genel anestezi öneriyor ancak lokal anestezi ile sünnet yaptıranlar daha memnun kalmış görünüyor.

📚 Benzer konulara göz atabilirsiniz:
1. Konya Sünnet
2. Sünnette Genel Anestezi Sakıncalı mı?
3. Gebeyim İstanbul’da Özel H. Dr. Tavsiyesi
Yapay Zeka YanıtıDoğruluğunu kontrol edin
S

Sevda E.

25 Mart 2026 23:19
Erdem hastanesideki çocuk cerrahında 7 aylıkken yaptırdık 6 dk sürdü ilk gün zor geçti ama sonrası kolaydı, doktorda iyiydi zaten işlem kısaydı
D

Deniz S.

25 Mart 2026 23:48
Fiyatı ve doktorun adını da öğrenebilir miyim
N

Nisa N. Ç.

27 Mart 2026 00:59
15 günlükken Sultanbeyli saygı Hastanesi'nde yaptırdık tek doktor var zaten çok memnundum ben 8 bine yaptırmıştım
D

Deniz S.

27 Mart 2026 16:36
Nisa Nur Çeken
15 günlükken Sultanbeyli saygı Hastanesi'nde yaptırdık tek doktor var zaten çok memnundum ben 8 bine yaptırmıştım
Teşekkür ederim 🙏🏼
Kübra Ç.

Kübra Ç.

Premium Üye
27 Mart 2026 20:24
Ben Altıntepe Kızılay Tıp Merkezinde Op.Dr. Hasan Gürsel Göksu’ya yaptırdım. Daha 4 gün oldu ilk gün dahil ağrısı olmadı kısa sürede yaptı ve 2 saat sonra kanaması olmadı taburcu olduk. Bir gün sonra gittik sargılarını aldırdık ve bir ilaç verdi onu kullanıyoruz ve bebeğimin keyfi çok yerinde tabi bu biraz bebekle alakalı bit şey ama doktorumuz çok ilgilendi. Zaten sürekli sünnet yapan bir doktor tavsiye ederim lokal anestezi oluyor tabi. İçeriye kimseyi almıyorlar ama hemşireler de çok ilgili ve hep yanındalar. Zaten çok kısa süren bir işlem bebeğiniz hemen geri geliyor 😌 afiyet sanırım 12bin gibiydi
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir