Gebeyim İstanbul’da Özel H. Dr. Tavsiyesi
116 görüntüleme
E
Elif K.
2 Kasım 2025 23:34
Limitsiz Doğum Network ve Limitli Doğum Network iki paketimden birini tercih etmek zorundayım.Limitli olan paketim 80.000 TL’ye kadar karşılıyor ancak Medical Park gibi özel hastaneler beni tedirgin ediyor olası fiyat değişikliği sebebi ile ancak Limitsiz olan doğumda ise belli hastanelere gidebiliyorum bunlar;
Anadolu Yakasında
Kadıköy Florence Nightingale
Ataşehir Florence Nightingale
Memorial Göztepe
Anlaşmalı olan kurumlarda iyi bir kadın Dr. Tavsiyesine ihtiyacım var bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim 🙏
Anadolu Yakasında
Kadıköy Florence Nightingale
Ataşehir Florence Nightingale
Memorial Göztepe
Anlaşmalı olan kurumlarda iyi bir kadın Dr. Tavsiyesine ihtiyacım var bu konuda bilgisi olan varsa çok sevinirim 🙏
B
Bahar C. ..
3 Kasım 2025 03:38
Merhaba,
İlk dogumum Dr Mehmet akif sargın, ikinci doğumum Dr Nükhet Eryılmaz
İkisinden de çok memnundum
Mehmet bey kartal Acıbadem de suan
Nükhet hoca da medikal park Maltepe
İlk dogumum Dr Mehmet akif sargın, ikinci doğumum Dr Nükhet Eryılmaz
İkisinden de çok memnundum
Mehmet bey kartal Acıbadem de suan
Nükhet hoca da medikal park Maltepe
A
Ayşe G.
3 Kasım 2025 04:11
Özel hastahane düşünüyorsanız central hastahanesinde görev yapan asmar hanım görmenizi tavsiye edebilirim ilk muayenelermi onda olmuştum daha ilk muayenede kızımın boyunu aşırı hareketli oluşuna doğacagi tarihe kadar nokta atışı yapmıştı ve çok ilgili bir dr. Hayırlı sağlıklı nesiller diliyorum
E
Elif K.
3 Kasım 2025 04:41
Bahar Hanım ve Ayşe Hanım çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için araştıracağım 🙏🥰
A
Ayşe G.
3 Kasım 2025 14:56
Rica ederim🥰
G
G. E.
3 Kasım 2025 15:17
Eğer imkanınız varsa Biruni Üniversite Hastanesinde Gürkan Gürsoy’u gözüm kapalı tavsiye ederim. Ben sadece doğumda kendisiyle tanıştım ama keşke tüm sürecim boyunca kendisiyle ilerlemiş olsaydım dedim. İşinin ehli bir hekim.
E
Elif K.
3 Kasım 2025 17:48
Küçükçekmece çok uzak Pendik’den gidene kadar doğururum muhtemelen🤦♀️😂çok teşekkür ederim tavsiyeniz için soran olursa yönlendiririm muhakkak
G
G. E.
3 Kasım 2025 18:20
Eğer ilk doğumunuzsa İstanbul’u iki kere turlasanız da doğurmazsınız demişti bir hekim 😅 Doğum süreciniz çok güzel geçsin inşallah 🙏
E
Elif K.
3 Kasım 2025 18:21
Çok teşekkür ederim Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏☺️