İştah

197 görüntüleme
H

Havva K.

5 Mayıs 2026 16:31
18 ay 9.5kilo 79cm dk 2265gr 46cm erkek bebek. Çok hareketli seçici ve hep iştahsızız. Yani çok aç olunca yiyor ama az ile doyan bi bebek. 6aydan itibaren dökmesine kendi yemesine keşfetmesine izin verdiğim bir bebek
L

Lale

Premium Üye
9 Mayıs 2026 09:47
Sevilay
Lütfen işe yararsa buradan bilgi verir misinz
Tabi ki veririm. Bizim bebeğimiz biraz stres yapıyor diye yemiyormuş öyle dedi. Sizin bebeğiniz yiyor mu az da olsa yutuyor mu
Sevilay

Sevilay

9 Mayıs 2026 09:48
Lale
Tabi ki veririm. Bizim bebeğimiz biraz stres yapıyor diye yemiyormuş öyle dedi. Sizin bebeğiniz yiyor mu az da olsa yutuyor mu
Kendi yerse evet az da olsa yiyor ama ben verirsem asla istemiyor zorla ağlatarak bir çay kaşığı
L

Lale

Premium Üye
9 Mayıs 2026 09:58
Sevilay
Kendi yerse evet az da olsa yiyor ama ben verirsem asla istemiyor zorla ağlatarak bir çay kaşığı
Çiğnemesi var o zman. Bizimki ısırıp atıyor. Çiğneme tüplerini önermişti o yüzden size de sordum. Bu meyve tüpleri var içine meyve koyup onu vermeyi deneyin hafif buzlukta donsun. Maksat damak tadı oluşsun. Bi de instagramda tavsanuykusubebekbeslenme diye bi sayfa var. Yani başarılı görünüyo ben bilgi aldım ama biraz pahalı. Ya aslımda parasında da değilim o kadar çok yere gittim ki sonuç başarısız oldu bu da öyle olur mu endişesi var
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir