İşe Dönmemeli Miyim 🥹

349 görüntüleme
A

Ayşe H. B.

7 Temmuz 2026 15:05
Kızım 5 aylık. Büro memuruyum. Çalışma zamanım geldi çattı. Kızımı bakıcıya alıştırmaya çalışıyorum iki gündür ama asla durmuyor. Ağlamaktan helak oldu yavrum. Doğduğundan beri ağlamadığı kadar ağlamıştır. Sağıp biberon da veririm diye düşünüyordum biberon da almıyor. Ne yapcam çok çaresiz hissediyorum kendimi.
Fatma A. U.

Fatma A. U.

8 Temmuz 2026 09:51
Ayşe Hülda Bayraktar
Fatma hanım odaya yatak falan almış mıydınız yoksa bebek arabasında mı uyuyor bebişiniz. Oyun vakti yemek falan nasıl yaptınız?
Yatak almamıştım ama iş arkadaşlarım sürekli orda olacağını düşünüp park yatak yatak almışlardı sağolsunlar

Sürekli oyun vakti zaten renkli oyuncaklar dergiler kitaplar

Yemek vakitlerini hep evden götürüyorum süt alerjimiz var iş yerinde onları yiyor
A

Ayşe H. B.

8 Temmuz 2026 09:58
Fatma Albina U
Yatak almamıştım ama iş arkadaşlarım sürekli orda olacağını düşünüp park yatak yatak almışlardı sağolsunlar

Sürekli oyun vakti zaten renkli oyuncaklar dergiler kitaplar

Yemek vakitlerini hep evden götürüyorum süt alerjimiz var iş yerinde onları yiyor
Ne güzel olmuş. Biz de bir çare buluruz inşallah olmadı mecburen izne çıkcam. Teşekkür ederim 🙏
Fatma A. U.

Fatma A. U.

8 Temmuz 2026 09:59
Ayşe Hülda Bayraktar
Ne güzel olmuş. Biz de bir çare buluruz inşallah olmadı mecburen izne çıkcam. Teşekkür ederim 🙏
İnşallah bulursunuz
Ş

Şule ..

8 Temmuz 2026 21:35
Bir süre yarım gün çalışma hakkınızı kullanabilirsiniz illa çalışmak istiyorsanız. Ama şahsi fikrim maddi olarak aşırı zorlanmayacaksanız kendiniz büyütmeniz. Ben de öğretmenim para bir şekilde gelir gider ama onun bu yaşları gelmez güvenli bağlanmayı tekrar nasıl inşa edebilirsiniz bilmiyorum. Ayrıca sizin yetiştirmeniz daha değerli bence elalemin neyi nasıl öğretip yetiştireceği belli değil
A

Ayşe H. B.

9 Temmuz 2026 10:17
Şule
Bir süre yarım gün çalışma hakkınızı kullanabilirsiniz illa çalışmak istiyorsanız. Ama şahsi fikrim maddi olarak aşırı zorlanmayacaksanız kendiniz büyütmeniz. Ben de öğretmenim para bir şekilde gelir gider ama onun bu yaşları gelmez güvenli bağlanmayı tekrar nasıl inşa edebilirsiniz bilmiyorum. Ayrıca sizin yetiştirmeniz daha değerli bence elalemin neyi nasıl öğretip yetiştireceği belli değil
Ben de böyle düşünüyorum çoğunlukla. Ama başka bir şeye yetişemiyorum yapan nasıl yapıyor anlamıyorum.
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir