İlgisiz Anne Miyim

846 görüntüleme
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 07:38
Kızlar merhaba, eşim ilgili bir baba dışarda çoğunlukla eşim ilgilenir bebeğimizle. Benim hem ciddi sağlık sorunlarım var hemde bebeğim çok erken güne başlıyor 5 6 gibi ister istemez halsiz yorgun oluyorum. Ama tabii ki yan gelip yatmıyorum. Eşim ilgileniyor derken de şöyle mesela evde o işten geldikten sonra ben hemen yemek hazırlamaya, sofra hazırlamaya vs koyukuyorum. Yani ben bir şeyler yaparken eşim bakıyor öyle boş boş durmuyorum. Annesigile falan gittiğimizde de ben çocuğum esirgiyor gibi görünmemek adına temel ihtiyaçları hariç öyle koyuyorum ortaya oynatıyorlar falan. Neyse velhasıl kelam ben ilgisiz anne oluyormuşum, çocuğa hep eşim bakıyormuş. Hep böyle düşünülüyor sizce de öyle mi?
N

Nazlı K.

30 Haziran 2026 12:36
İnsanların söylediklerini hiç kafana takma bence çok iyi bir annesin sen. Bunu söyleyenler gelip bütün ev işlerini yapsınlar sende doya doya bebeğinle vakit geçir
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 13:34
Nazlı Küçük
İnsanların söylediklerini hiç kafana takma bence çok iyi bir annesin sen. Bunu söyleyenler gelip bütün ev işlerini yapsınlar sende doya doya bebeğinle vakit geçir
Çok teşekkür ederim sizde çok iyi bir annesiniz
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 13:34
Herkese çok teşekkürler bir nebze de olsa rahatladım 🌸❤️
S

Sümeyye Y.

30 Haziran 2026 16:02
Asla katılmıyorum. Benim eşim de işten geldikten sonra ilgileniyor ben o ara başka işlerimi hallediyorum . Kayınvalidemlere veya annemlere gittiğimizde de onlara bırakıyorum onlar ilgileniyorlar bende o ara dinleniyorum. Birilerinizin size destek olması sizi kötü bi anne yapmaz bizde insanız sonuçta böyle söyleyenlere kulak asmayın. Siz iyi ve ilgili bi annesiniz. 😊
B

Büşbüş

30 Haziran 2026 22:34
Sümeyye Yılmaz
Asla katılmıyorum. Benim eşim de işten geldikten sonra ilgileniyor ben o ara başka işlerimi hallediyorum . Kayınvalidemlere veya annemlere gittiğimizde de onlara bırakıyorum onlar ilgileniyorlar bende o ara dinleniyorum. Birilerinizin size destek olması sizi kötü bi anne yapmaz bizde insanız sonuçta böyle söyleyenlere kulak asmayın. Siz iyi ve ilgili bi annesiniz. 😊
Ne mutlu size 🌸 çok teşekkürler
İ

İlknur D.

8 Temmuz 2026 23:43
Benim arkamdan da eli çok yavaş nasıl bebek büyütecek demişti biri. Çok zoruma gitti. Hamile halimle bir hafta ağladım. Elhamdülillah bebeğim 7 aylık oldu çokta güzel büyütüyorum. Rabbim bağışlasın yavrularımızı 🤲🏻
F

Fatma S. ..

15 Temmuz 2026 16:47
Öncelikle geçmiş olsun bende çok ciddi sağlık sorunları atlattım doğumdan sonra , kendinizi suçlamayın anneliginizi sadece kendiniz sorgulamasınız eşiniz bunu eleştirmesi çok yanlış ayrıca çocuğunuza eşiniz da aynı şekilde bakması ihtiyaçlarını gidermesi çok normal babalık olarak yapması gerektiğini tatlılıkla anlatmalisiniz ben çocuğuma ilk 6 ay sadece gündüz bakabildim geceleri heo eşim baktım beyin felci geçirmiştim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir